UMETNICA PEVA ZA LUKU: Konstrakta pokazala veliku srce, njen potez će vas ODUŠEVITI! (VIDEO)

Autor:

Zabava

24.05.2022

10:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Đurić, poznatija kao Konstrakta zapevala je u školi ,,Drinka Pavlović" na humanitarnoj akciji!

UMETNICA PEVA ZA LUKU: Konstrakta pokazala veliku srce, njen potez će vas ODUŠEVITI! (VIDEO)

Foto: Republika.rs

U osnovnoj školi ,,Drinka Pavlović" predstavnice Srbije na Evroviziji Konstrakta pojavila se zajedno sa mališanima i horom, te su organizovali humanitarnu akciju za malog Luku. 

 

Dirljiva scena okupila je roditelje i mališane, koji su uživali sa našom Umetnicom. Konstrakta je uveličala ovu humanitarnu akciju i sa klincima i klincezama napravila sjajnu atmosferu. 

 

Podsetimo, Ana Đurić Konstrakta predstavila je Srbiju na ovogodišnjoj Evroviziji, gde je osvojila peto mesto. Konstrakta se proslavila pesmom ,,In " kojom je osvojila i zaludela ceo svet. Iako su svi mislili da će pobediti, stručni žiri tokom glasanja je zakazao, dok je publika bila oduševljena njenim nastupom i samom pojavom, pa su je nagradili sa skoro 400 glasova od SMS glasova. 

Republika

Foto: ST/Petar Divac

Konstakta na aerodromu posle Evrovizije

 

Da Luka sačuva vid!

Polaskom u prvi razred, roditelji primećuju da Luka ima teškoće sa pisanjem, prepisivanjem, čitanjem... Od ranije se teže snalazio u mraku i na jakom suncu, ali obzirom na uredan oftalmoloski i sistematski pregled pred polazak u školu, porodica je mislila da je nešto drugo u pitanju.

U decembru 2017. godine, Luka počinje da nosi naočare za koje su smatrali da ima pogrešnu dioptriju, jer mu nisu olakšavale rad i svakodnevnicu. Nakon godinu dana, Luki konačno uspostavljaju dijagnozu - distrofiju retine, za koju na žalost saopštavaju da nema terapije niti je operacija moguća u zemlji, a da će njegov vid sve više propadati i na kraju dovesti do slepila.

Omogućimo Luki odlazak u inostranstvo na neophodne operacije koje bi sprečile pogoršanje njegovog vida. Luki je već obavljen jedan operativni zahvat, ali ga je potrebno ponavljati na šest meseci. Sredstva su neophodna i za specijalističke preglede, oftalmološka pomagala, medikamente, kao i za troškove prevoza.

Da Luka sačuva vid! Budimo humani!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading