STANKOVIĆEV ULTIMATUM: Stranac dobija još JEDNU PRILIKU, ako "padne", prodaja do kraja leta! (VIDEO/FOTO)

Autor:

Sport

12.07.2022

11:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Crvene zvezde želi da ima uigran tim pre svega pred kvalifikacije za Ligu šampiona.

STANKOVIĆEV ULTIMATUM: Stranac dobija još JEDNU PRILIKU, ako "padne", prodaja do kraja leta! (VIDEO/FOTO)

Foto: Starsport

Dejan Stanković

Crvena zvezda je u dosadašnjem delu letnjeg prelaznog roka dovela Vuka Bogdanovića, Kingsa Kangvu i Osmana Bukarija, ali bi sada mogla da se okrene jačanju defanzive.

Naime, Milan Rodić na levom beku, kao i Strahinja Eraković i Aleksandar Dragović su zacementirani na pozicijama štopera, ali problem je desni bek.

Republika

Foto: Starsport

Aleksandar Dragović i Strahinja Eraković

Preciznije, stvara ga jedan fudbaler koji je u januaru ove godine potpisao ugovor do leta 2024, a došao je kao slobodan igrač iz Valensije.

U pitanju je Kristijano Pićini (29) koji je do sada odigrao 14 utakmica u svim takmičenjima, ali i dalje nije dobio poverenje trenera Dejana Stankovića.

Republika

Foto: Starsport

Dejan Stanković i Kristijano Pićini

Popularni Deki prvi "ukor" dao mu je početkom maja, a kako se može čuti, momak rođen u Firenci i dalje je ravnodušan na treninzima.

Znali su na Marakani da će Italijanu biti potrebno vreme da se vrati u pravu formu, posebno jer je imao povredu ligamenata dok je igrao u Španiji.

Veliku šansu ovog leta nije iskoristio, iako mu je mesto standardnog desnog beka bilo na tacni posle odlaska Milana Gajića u CSKA iz Moskve kao slobodnog igrača.

Povremeni reprezentativac šampiona Evrope (tri nastupa) trebalo je na Zlatiboru i Sloveniji stavi pečat na uspešan povratak, ali to se nije dogodilo i najbolj se sve videlo u porazu protiv Zenita (2:1) u generalnoj probi kada je sve "duvalo" na desnom boku.

Na kraju, ukoliko do kraja prelaznog roka ode iz Crvene zvezde, to neće biti iznenađenje, ali odgovorni u Ljutice Bogdana ne žure da ga prodaju, jedino ako stigne zadovoljavajuća ponuda.

Crveno-beli pobedili su niški Radnički sa (4:0) u prvom kolu Mozart Superlige Srbije na Marakani, a rešenje mladog stručnjaka u vidu Marka Gobeljića nije bilo uspešno, pošto je ponovo bilo rupa na desnom boku.

Upućeni u dešavanja na našem najvećem stadionu kažu da prednost kod šefa struke trenutno ima i mladi Nikola Stanković, iako je u mlađim selekcijama bio vezista.

Na kraju, vlasnik duple krune u srpskom fudbalu mora brzo da deluje jer im treba kvalitet zbog kvalifikacija za Ligu šampiona, a videćemo za koju će se od tri opcije odlučiti Dejan Stanković.

Republika

Foto: Starsport

Nameće se - Nikola Stanković

Prva je novi i bolji Pićini, druga pojačanje, a treća opacije je promena formacije na tri centralna beka.

Već u subotu protiv Kolubare iz Lazarevca na Marakani (20.00) videćemo ko će zauzeti mesto startera na desnom beku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading