Stanković doneo odluku: Poker igrača nije LICENCIRAN za novu sezonu!

Autor:

Sport

08.07.2022

15:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Crvene zvezde ne računa na po jednog golmana, štopera, ofanzivnog krilnog igrača i napadača.

Stanković doneo odluku: Poker igrača nije LICENCIRAN za novu sezonu!

Foto: Starsport

Dejan Stanković

Fudbaleri Crvene zvezde na startu nove sezone Mozzart Superlige Srbije dočekuju niški Radnički od 20 časova na Marakani. 

Trener Dejan Stanković doneo je odluku da deo crveno-belih ove sezone u nacionalnom prvenstvu ne budu jedan golman, štoper, ofanzivni krilni igrač i napadač.

Preznije, za Mozzart Superligu Srbije među 27 fudbalera nisu licencirani čuvar mreže Miloš Gordić, kao i igrači u polju Vuk Bogdanović, Aksel Bakajoko i Rišairo Živković.

Republika

Foto: FK Crvena zvezda

Vuk Bogdanović

Kada je reč o prvoj dvojici pomenutoj, realno je da se obojica presele negde na pozajmicu, a oko Gordića se spominjao Spartak iz Subotice, dok za pridošlicu ovog leta iz Rada nema informacija gde bi mogao da ode na kaljenje.

Republika

Foto: Starsport

Miloš Gordić

Kada govorimo o Akselu Bakajoku, on je stanovnik Beograda postao u decembru 2020. godine, potpisao ugovor na tri i po godine i odigrao samo pet utakmica u svim takmičenjima. 

Francuz je napravio i jedan problem pošto je zimus posle priprema u Antaliji odlučio da odbije pozajmicu u Novi Pazar i od tada je trenirao odvojeno sa ekipom.

Republika

Foto: Starsport

Aksel Bakajoko

Očekuje se da nekadašnji evropski i svetski prvak i Parižanin uskoro dogovore sporazumni raskid saradnje.

Sa druge strane, Rišairo Živković je stigao u prestonicu Srbije prošle godine u letnjem prelaznom roku, ali je dao samo jedan gol na 14 utakmica.

Republika

Foto: Starsport

Rišairo Živković

Momak rođen u Holandiji, čija je majka Srpkinja, a otac iz Kurasaa imao je i mali bljesak na nedavnim pripremama u Sloveniji kada je sa dva gola protiv Brava (2:1) bio najzaslužniji za preokret i pobedu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading