Dragović: Moramo i bićemo spremni za taj dan!

Autor:

Sport

30.06.2022

13:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Štoper Crvene zvezde govorio o početku sezone i mlađim saigračima.

Dragović: Moramo i bićemo spremni za taj dan!

Foto: Starsport

Aleksandar Dragović (desno)

Aleksandar Dragović (31), jedan od najboljih fudbalera Crvene zvezde rekao je da njegovi saigrači i on jedva čekaju početak sezone u Superligi Srbije.

Crveno-beli odbranu šampionske titule i pohod na šesti uzastopni trofej počinju u nedelju, 10. jula od 20.30 na Marakani protiv niškog Radničkog.

- Moramo biti spremni za početak prvenstva. Vredno treniramo za taj datum i utakmicu protiv Radničkog. To je najbitnije. Rezultati na prijateljskim mečevima nisu toliko bitni, već nam je bitnije da se što bolje fizički pripremimo. Hvala bogu, niko se nije povredio, osim Pankova. Nadam se da će se on što pre oporaviti i vratiti na treninge. Mi ćemo biti spremni za 10. jul - istakao je štoper.

Republika

Foto: Starsport

Aleksandar Dragović na utakmici Crvene zvezde i Domžala

Reprezentativac Austrije govorio je i o mlađim saigračima.

Kada sam bio mlađi, bio sam dosta nervozan, a verujem da su sada i oni. Ne samo ja, nego cela ekipa želi da pomogne mlađim saigračima da napreduju. Oni se trude da slušaju i na dobrom su putu - zaključio je iskusni defanzivac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading