PALA ZADNJA KLAPA ŠESTE SEZONE: Luda žurka za kraj "Ubica"

Autor:

Zabava

30.06.2022

15:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumačka ekipa popularne krimi-drame "Ubice mog oca" proslavila je u jednom prestoničkom klubu završetak snimanja šeste sezone hit serije.

PALA ZADNJA KLAPA ŠESTE SEZONE: Luda žurka za kraj "Ubica"

Foto: Telekom Srbija

Zadnja klapa je zvanično pala, pa su Vuk Kostić, Marko Janketić, Nina Janković Dičić, Miodrag Radonjić i ostatak družine skinuli radne uniforme, koje će, po svemu sudeći, ponovo obući budući da je u planu i sedmi nastavak.

Republika

Foto: ST/P. DIVAC

 

- U "Ubicama" smo uvek imali socijalno angažovanu temu. Bavili smo se građevinskom mafijom, narko klanovima, silovanjem, sektama, a u šestoj sezoni tema je kocka. Nataša Drakulić je napisala sjajan scenario i drago mi je što ima mnogo entuzijazma u glumačkom ansamblu. Ovu priču ćemo nastavljati sve dok publika bude zainteresovana - rekao je svojevremeno reditelj Gaga Antonijević za Srpski telegraf.

U novih 12 epizoda policijsku značku ponovo će od jeseni pokazivati Ivana Dudić, a "Ubicama" su se ovog puta pridružili i Tarik Filipović, Slaven Došlo, Sonja Damjanović, Milan Kolak...  

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading