Gotovo je: Napadač stiže na Marakanu!

Autor:

Sport

16.07.2022

14:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saga oko dovođenja napadača na naš najveći stadion je okončana.

Gotovo je: Napadač stiže na Marakanu!

Foto: Starsport

Aleksandar Pešić

Svaka dilema je otklonjena. Aleksandar Pešić je novi fudbaler Crvene zvezde.

Kao prenosi "Mozzart sport", turski Fatih Karagumruk je prihvatio ponudu rukovodstva Crvene zvezde u visini od 800.000 evra, uz dodatnih 300.000 evra koje će turska ekipa inkasirati na osnovu onoga što Pešić bude učinio u crveno-belom dresu.

Nakon okončanja ovog posla, trener Dejan Stanković će imati dodatnu opciju u napadu pred start evropskih kvalifikacija. Šef stručnog štaba aktuelnog šampiona Srbije na raspolaganju ima trojicu špiceva i očekuje se da će Ohi Omoižuanfo, Milan Pavkov i Aleksandar Pešić moći da odgovore na sve izazove koje Crvenu zvezdu očekuju u sezoni koja je započela.

Republika

Foto: Starsport

Aleksandar Pešić zna kako se osvajaju trofeji sa Crvenom zvezdom

 

Tridesetogodišnji Nišlija je bio deo kluba sa Marakane u sezoni 2017/18, a pre Crvene zvezde nastupao je za niški Radnički, OFI sa Krita, moldavski Šerif, Tuluz i Atalantu, da bi nakon odlaska iz Beograda nosi opremu Al-Itihada, Seula i Makabija iz Tel Aviva, a prethodnih 365 dana proveo je u redovima već pomenutog turskog Karagumruka.

Aleksadar Pešić je zabeležio i jedan nastup u najboljoj nacionalnoj selekciji Srbije. On je 15. novembra 2016. godine debitovao u prijateljskom susretu protiv Ukrajine koji je završen pobedom protivnika rezultatom 2:0.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading