Ne, nije šala: Sadik stiže na beogradsku Marakanu!

Autor:

Sport

11.07.2022

06:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako li će reagovati navijači Partizana?

Ne, nije šala: Sadik stiže na beogradsku Marakanu!

Foto: Starsport

Kada god se pomene ime Umara Sadika, pristalice beogradskih crno-belih prisete se gorostasnog napadača koji je u sezoni 2019/20 u dresu kluba iz Humske na 37 odigranih mečeva postigao 17 pogodaka kada su domaća takmičenja u pitanju.

Nakon više nego uspešne sezone, Umar Sadik je u transferu vrednom 6.000.000 evra napustio srpsku prestonicu i preselio se u ekipu španske Almerije za koju i danas sa mnogo uspeha nastupa, a bio je jedan od ključnih igrača ovog kluba u borbi za povratak u društvo najboljih kada je španski fudbal u pitanju.

Foto: Starsport

Umar Sadik dok je nosio dres Partizana

 

Usled svega navedenog, Umar Sadik je postao ljubimac navijača Partizana, ali je pitanje da li će to tako i ostati u narednom periodu.

Naime, kako prenose "Večernje novosti", Umarov rođeni brat, Muhamed Sadik uskoro će stići u srpsku prestonicu i zadužiti opremu najljućeg rivala.

Mlađi od braće Sadik, nedavno je napunio 18 godina, takođe igra na poziciji napadača i stižu u redove Crvene zvezde na probu. Ukoliko zadovolji čelnike kluba sa beogradske "Marakane", potpisaće ugovor sa aktuelnim srpskim fudbalkim šampionom i sigurno predstavljati zalog za budućnost crveno-belih.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading