Bačena je rukavica u lice: Crvena zvezda dovela supertalentovanog fudbalera Večitog rivala, njegov otac je nekada igrao na Marakani!

Autor:

Sport

25.06.2022

10:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalski Beograd dočekao je novu transfer bombu na relaciji Humska - Ljutice Bogdana.

Bačena je rukavica u lice: Crvena zvezda dovela supertalentovanog fudbalera Večitog rivala, njegov otac je nekada igrao na Marakani!

Foto: Starsport

Njegov otac, Fabio Karleandro da Silva leta 2005. godine iz redova beogradskog Rada stigao je na Topčidersko brdo i postao fudbaler Crvene zvezde. Na najvećem srpskom stadionu zadržao se dve godine, ali je taj period većinski proveo na pozajmicama kako na Banjici, tako i u kruševačkom Napretku.

Nakon epizode na stadionu "Rajko Mitić" vratio se u domovinu i u Brazili nastupao za brojne klubove, ali ljubav prema Beogradu i Srbiji nikada nije prestala. O tome govori čak i podatak da se u srpski prestonicu vratio 2020. godine i čak nastupao za nižerazredni Hajduk sa Liona.

Međutim, epicentar ove priče je njegov sin Fabio da Silva Žunior, momak rođen 2012. godine za koga fudbalski stručnjaci govore da je talenat kakav se dugo nije video na našim područjima.

Republika

Foto: Instagram.com/crvenazvezdafk_os

Fabio da Silva Žunior

 

I pored činjenice da je nastupao za Crvenu zvezdu, Fabio Karleandro da Silva neretko igra fudbal sa veteranima Partizana i upravo na jednom takmvom okupljanju, čelnici crno-belih su snimili mladog Žuniora koji je tada trenirao fudbal u jednoj fudbalskoj školi i ubrzo je postao član ekipe iz Humske.

Prethodnog leta bio je proglašen i za najboljeg igrača FK Partizan na prestižnom turniru "Dragan Mance", ali već ovog leta Fabio da Silva Žunior se obreo u redovima crveno-belih i nastravio stopama kojim je hodio i njegov otac.

Tm povodom i kluba iz Ljutice Bogdana je izdao saopštenje:

– Crveno-beli biseri rođeni 2012. godine su danas na terenima iza juga Marakane odigrali prijateljsku utakmicu sa dečacima sa Zvezdinog kampa, a za ekipu koju sa klupe predvodi Slaviša Šuša danas je prvi put zaigrao sin našeg bivšeg igrača – Fabio Karleandro da Silva Žunior, koji se odlično pokazao i privukao pažnju prisutne publike. Njegov otac Fabio Karleandro da Silva, koji je u crveno-belom dresu nastupao na poziciji štopera, bio je igrač našeg kluba u periodu od 2005. do 2007. godine.

 

 

Ostaje da se vidi kako će u narednom periodu mladi fudbaler napredovati i da li će dostići visine koje mu fudbalski stručnjaci predviđaju.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading