Koga će Grobari radije dočekati? Pored Svetozara Markovića u Humsku stiže i ona! (FOTO)

Autor:

Sport

23.06.2022

09:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ekipa Partizana nalazi se na pripemena pred start nove sezone, a rukovodstvo kluba uveliko radi na jačanju igračkog kadra. Tim povodom, u Humsku su već stigli Zlatan Šehović i Aleksandar Filipović, a svi kojima su crno-bele boje na srcu iščekuju povratak fudbalera koji već tri godine nosi crveno-beli dres kluba iz grčke prestonice.

Koga će Grobari radije dočekati? Pored Svetozara Markovića u Humsku stiže i ona! (FOTO)

Foto: Starsport

Svetozar Marković

Uveliko se fudbalskim krugovima pominje da bi po treći put u petogodišnjoj profesionalnoj fudbalskoj karijeri, Svetozar Marković mogao da ponese crno-beli dres. Ukoliko do ozvaničenja transfera i dođe, pristalice Partizana pored uživanja u umeću mladog fudbalera, imaće priliku da sa užitkom prate i dešavanja na tribinama  stadiona u Humskoj, pošto bi sa dvadesetdvogodišnjim fudbalerom u srpsku prestonicu stigla i njegova devojka, prelepa Magdalena koja je poreklom Nigerijka, ali u sebi ima i srpske krvi.

 

 

Atraktivna Magdalena zbog svog egzotičnog izgleda, privlači pažnju gde god da se pojavi i potpuno je jasno da bi konkurencija za najatraktivniju lepšu polovinu fudbalera crno-belih postala znatno oštrija.

 

 

Svetozar Marković je prvi put zaigrao u opemi kluba iz Humske 2017. godine. Već 2019. se preselio u redove Olimpijakosa, ali je zbog oštre konkurencije u klubu iz Pireja, sezonu 2020/21 već proveo na pozajmici u Partizanu.

 

 

Jasno je da pristalice crno-belih sa velikom pažnjom prate dešavanja vezana za eventualni povrtaka popularnog Svete, ali se ovome nadaju i svi ljubitelji fudbala u Srbiji, jer će Magdalena svojom atraktivnošću privući i dodatnu publiku na srpske stadione.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading