Svestrana na tatu! Ovo je ćerka doktora Branimira Nestorovića! Studira dva fakulteta i lepa je kao lutka!

Autor:

Vesti

23.06.2022

09:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ćerka doktora Nestorovića Mina Nestorović studira dva fakulteta.

Svestrana na tatu! Ovo je ćerka doktora Branimira Nestorovića! Studira dva fakulteta i lepa je kao lutka!

Foto: Printscreen

Branimir Nestorović

Doktora Branimira Nestorovića odlično poznajete, a njegova ćerka Mina, kada je obrazovanje u pitanju, ide njegovim stopama.

Prof. dr Branimir Nestorović, dečji pulmolog i alergolog, otac je dvoje dece, a ćerka Mina pohađa dva fakulteta - studira istoriju umetnosti na Filozofskom fakultetu u Beogradu, ali i psihologiju na ovoj obrazovanoj ustanovi.

Republika

Foto: Printskrin/Facebook/Divison.belle

MIna Nestorović

Doktor Nestorović svojevremeno je ispriča kako mu je ćerka bila veoma zabrinuta za njega, pogotovo kad su Ujedinjeni protiv kovida podneli tužbu protiv njega zbog navodnog širenja laži o vakcini protiv korone.

Ma to je sve ista ekipa. U stvari, inicijativa Ne davimo Beograd pokrenula je sve. Oni su me tužili za potpuno istu stvar, to im je nekako interesantna tema. Nakon toga je krenulo i na Tviteru sve to, kako obično biva, i onda je moja ćerka krenula da brine za mene, kaže: "Jao, tata, crni ti, ubiće te." Ja joj tad kažem: "Ćerko, dođi sa mnom na kafu." I onda nas dvoje odemo na kafu, na Trg Nikole Pašića, i onda ljudi prilaze, pričaju sa mnom. Ja joj onda kažem: "Vidiš, ovo je Srbija, ono je Tviter" - rekao je Nestorović.

Osim Mine, doktor Nestorović ima i sina Uroša.

Svojevremeno član Kriznog štaba naše zemlje za suzibijanje KOVID- 19 Branimir Nestorović ispričao je u jednoj televizijskoj emisiji da se sam izdržavao dok je studirao medicinu.

Republika

Foto: Printskrin/Facebook/Divison.belle

MIna Nestorović

 

Mina je definitivno od oca nasledila strast prema učenju.

Branimir Nestorović je Gimnaziju, prirodno-matematički smer, završio u Obrenovcu, a zatim Medicinski fakultet u Beogradu. Na Dečjoj klinici specijalizovao je pedijatriju i pulmologiju. Doktorat iz oblasti alergologije na temu “Polenska alergija u dece” odbranio je 1985. godine, redovan je profesor na katedri za pedijatriju i načelnik Odeljenja pulmologije i alergologije u Univerzitetskoj dečjoj klinici „Tiršova“.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading