DOKTOR NESTOROVIĆ POMENUO VUČIĆA: Krucijalna poruka čuvenog stručnjaka, otkrio i da li će se nadalje baviti politikom!

Autor:

Vesti

15.06.2022

11:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Doktor Branimir Nestorović, koji je bio na listi "Patriotskog bloka" na aprilskim izbori, po svemu sudeći završio je kratkotrajnu karijeru u politici.

DOKTOR NESTOROVIĆ POMENUO VUČIĆA: Krucijalna poruka čuvenog stručnjaka, otkrio i da li će se nadalje baviti politikom!

Foto: ST/N. Pančić;Tanjug/AP

Gostujući u Uranku na TV K1, čuveni pulmolog govorio je o brojnim temama, a jedna od neizbežnih bila je i njegov dalji angažman na srpskoj političkoj sceni.

U svom maniru, duhovito i sa osmehom, doktor Branimir Nestorović kazao je da je bio na moru i da se nije bavio politikom.

- Znamo da politika nije za mene. Sa mojim udruženjem ću uskoro početi da se bavim konkretnim stvarima - obolelima od autizma, a hoću da pokrenem i proces stipendiranja mladih i talentovanih, da jurimo donatore. Dosadno je u Skupštini, šta ću ja tamo da sedim? Mada, kada sam video koliko su partije koje su prešle cenzus dobile para - lepe su to pare, da ti kažem - rekao je Nestorović Jovani Joksimović u „Uranku“.

Doktor Nestorović pomenuo je i tešku poziciju u kojoj se nalazi predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

- Lako ga je sada u krizi za sve optužiti, a niko ništa konkretno ne nudi, nikakve predloge - kazao je stručnjak.

Prema njegovom mišljenju, Srbija će uskoro opet izlaziti na birališta.

- Mislim da će brzo biti novih izbora, jer su u Skupštini sve rogovi u vreći i biće teško sastaviti novu Vladu. Svi su se posvađali. Ja sam slobodan čovek, hoću da ljudima ponudim drugačije mišljenje. Mnogo je cenzure, a ljudi kada čuju drugo mišljenje - neka odluče - kazao je Nestorović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading