NEMOJTE DA IZVRĆETE! Novinarka N1 pokušala da ISPROVOCIRA Vučića, pa dobila jasan odgovor: Ja sam precizan čovek, znam šta je rečeno

Autor:

Vesti

14.06.2022

08:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik je jasno odgovorio

NEMOJTE DA IZVRĆETE! Novinarka N1 pokušala da ISPROVOCIRA Vučića, pa dobila jasan odgovor: Ja sam precizan čovek, znam šta je rečeno

Foto: Nikola Mutić

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić položio je venac na Spomenik junacima sa Košara, a potom je odgovarao na pitanja novinara.

Novinarka sa televizije N1 upitala je predsednika kakav je stav Srbije o tome što se u Solunu moglo čuti da će "Srbija ući u EU najranije 2033. godine".

Vučić je na to imao jasan i konstruktivan odgovor.

Republika

Foto: Nikola Mutić

Predsednik Srbije položio venac

Polako, nemojte da menjate teze, nije tako rečeno. Rečeno je da bi ceo Zapadni Balkan mogao biti u EU do 2033. godine, nemojte da izvrćete vi sa "Njuzmaks", "N1". A šta mislite da će Bosna i Hercegovina ući pre nas, koja nema još ni otvorene pregovore? – odgovorio je predsednik na ovu provokaciju.

Podsećamo, Srpski Telegraf i portal Republika.rs bili su pokretači inicijative za podizanje spomenika junacima sa Košara. Spomenik je podignut u parku preko puta KBC "Dr Dragiša Mišović".

Bitka na Košarama trajala je od 9. aprila do 14. juna 1999. godine oko graničnog prelaza Rasa Košares, na granici Jugoslavije i Albanije, a cilj napada bila je da se presecanjem komunikacije izmedju jedinica VJ u Đakovici i Prizrenu, omogući kopnena invazija na Kosovo i ovladavanje prostorom Metohije.

S jedne strane u borbama su učestvovali delovi 125. i 549. motorizovane brigade VJ, elementi 63. i 72. specijalne brigade, kao i grupa stranih dobrovoljaca, među kojima je najviše bilo Rusa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading