FSS je doneo odluku: Zbog divljanja navijača Partizanu preti zabrana registrovanja igrača u predstojećem prelaznom roku!

Autor:

Sport

18.06.2022

12:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije, bila je neumoljiva.

FSS je doneo odluku: Zbog divljanja navijača Partizanu preti zabrana registrovanja igrača u predstojećem prelaznom roku!

Foto: Starsport

Usled dešavanja na 167. Večitom derbiju, Fudbalski klub Partizan je na ime odštete usled divljanja svojih navijača, dužan Crvenoj zvezdi da isplati sumu od 2.102.000 dinara, presudili su nadležni organi srpske fudbalske krovne organizacije.

Naime, pristalice crno-belih su pre, tokom i nakon susreta napravile štetu na ulaznim kapijama na južnoj tribini stadiona "Rajko Mitić", lomili su i svetla na tom delu stadiona, a napravljena je prilična materijalna šteta usled lomljenja stolica na tribini na kojoj su bili smešteni.

 

 

Takođe, Disciplinska komisija FSS-a je ponovo reagovala i usled dešavanja vezana za susret crveno i crno-belih koji je odigran 27. februara na našem najvećem stadionu. Naime, usled sličnih dešavanja doneta je odluka da ekipa iz Humske mora isplatiti Crvenoj zvezdi 4.600.000 dinara, ali to do današnjeg dana nije učinjeno pa je rukovodstvo aktuelnog srpskog šampiona pokrenulo novi proces.

Nadležni organi doneli su odluku da crno-beli po hitnom postupku moraju isplatiti kompletnu sumu koja sada iznosi 6.702.000 dinara, a u suprotno zaprećeno je srpskom vicešampionu da neće moći da registruje igrače u predstojećem prelaznom roku, prenosi "Sportski Žurnal"

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading