Aleksa Balašević progovorio o supruzi, preporodila ga je: Radio sam stvari koje nisam smeo, ojačala me je! Bila je NEVINA, molila se BOGU i POSTILA!

Autor:

Zabava

18.06.2022

12:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sin Đorđa Balaševića se oženio, a svojevremeno je otkrio šta ga je privuklo kod tadašnje verenice.

Aleksa Balašević progovorio o supruzi, preporodila ga je: Radio sam stvari koje nisam smeo, ojačala me je! Bila je NEVINA, molila se BOGU i POSTILA!

Foto: beoinfo.rs

Aleksa Balašević

Aleksa Balašević zakleo se na večnu ljubav verenici Nikolini u Hramu Svetog Save u Beogradu, a venčao ih je patrijarh Porfirije.

- Uz blagoslov patrijarha Porfirija i osmehe đaka iz Dervente, anđeli mogu da predahnu jer su Aleksa i Nikolina svoju ljubav krunisali stiskom ruku u izvezenom zavežljaju zaveta - napisala je udovica Đorđa Balaševića.

Republika

Foto: Printscreen Instagram/daka.nicic

Aleksa Balašević

Naime, Aleksa je sa svojom izabranicom prvo bio kod patrijarha Porfirija kako bi dobili blagoslov, a potom je dogovoreno da će ih upravo on venčati. Pre nego što je objavljeno da će se venčati, procurila je vest da je Nikolina trudna, što je mnoge obradovalo.

- Šest meseci sam čekao blagoslov Jerusalimske patrijaršije i u Nazaretu, u manastiru Nikolaja mučenika, zaručio nas je episkop Romanos, i to baš na Svetu Petku. Čekao sam dugo taj blagoslov, bio sam na hodočašću i molio se za jedan ovako lep događaj. Zaručenje je obavljeno i od tada nosim prste - ispričao je ranije Aleksa Balašević za medije, prenosi Stil. Aleksa je tada istakao koliko mu je verenica promenila život.

 

 

- Dok nju nisam upoznao, nisam bio toliko duhovno stabilan. Mislio sam da je dovoljno što imam grčko ime, što je moj pradeda slavio za vreme komunizma otvorenih prozora i što se pomolim pred spavanje. Postio sam danima, ali posle mamurluka. Radio sam stvari koje nisam smeo. Sve se promenilo kad sam sreo Nikanu. Bila je nevina, preobrazovana, postila je, pomagala starijima, umivala se na praznik Cveti i nije pila alkohol. Nije imala neprijatelje. Tada sam počeo da se osećam još jačim, jer pored sebe imam osobu koja sa mnom ide u borbu, na hodočašće i nemirnu Palestinu, ali i na Bahame.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Vladimir

18.06.2022 13:50

Jel siguran da je bila nevina...

Goran

18.06.2022 13:58

A joj bolesnika...