DO SADA NEZABELEŽENO: Ovo se nikada u istoriji nije dogodilo – Južna tribina je ostala u potpunom šoku!

Autor:

Sport

27.05.2022

09:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još jedan duel Večitih rivala je okonča...

DO SADA NEZABELEŽENO: Ovo se nikada u istoriji nije dogodilo – Južna tribina je ostala u potpunom šoku!

Foto: Starsport

Grobari

U finalu nacionalnog Kupa Srbije, četvrti put u aktuelnoj sezoni snage su odmerile ekipe Crvene zvezde i Partizana. Crno-beli ne samo da su sezonu 2021/22 okončali bez trofeja, već tokom četiri susreta nisu osetili slast pobede nad Večitim rivalom, a sigurno će sinoćnih 1:2 na našem najvećem stadionu prouzrokovati velike turbulencije u Humskoj.

Međutim, i pored svega navedenog, pristalice Partizana zdušno su bodrile svoju ekipu svih 90 minuta igre, ali će ovaj duel između crveno i crno-belih ostati upamćen po jednom gestu koji do sada nije zabeležen u istoriji odnosa Delija i Grobara.

Neretko se dešava da pripadnici jedne ili druge navijačke grupe tokom Večitog derbija ističu „trofeje“ do kojih su došli tokom sukoba sa navijačkim protivnicima. Uglavnom su u pitanju zastave, transparenti, šalovi, majice, duksevi,... i uglavnom sve od navedenog ističe se na ogradi uz redovno prozivanje ovih drugih.

Ovoga puta to se nije dogodilo.

Republika

Foto: Instagram.com/southsstribune

NAvijač Partizana u dukserici suparničke navijačke grupe

 

Jedan, očigledno u hijerarhiji, vođa navijačke grupe crno-belih, doneo je na meč duksericu koja pripada jednoj od navijačkih grupa Fudbalskog kluba Crvena zvezda. Očekivalo se da će i ona završiti na ogradi, ali na iznenađenje svih, osoba koja je vodila navijanje, obukla je duks i upravo u njemu tokom susreta sa atletske staze podno južne tribine, vodila navijanje.

Intresantno je sačekati i videti kakva će reakcija Grobara biti na sve navedeno.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading