Bio je ljubimac Grobara, a sada se otisnuo put Kavkaza: Marko Janković započinje novo poglavlje fudbalske karijere!

Autor:

Sport

20.06.2022

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bio je ljubimac navijača crno-belih.

Bio je ljubimac Grobara, a sada se otisnuo put Kavkaza: Marko Janković započinje novo poglavlje fudbalske karijere!

Foto: Starsport

Marko Janković Partizan

Nekadašnji fudbaler Partizana i član nacionalne selekcije Crne Gore, Marko Janković, napustio je redove Hapoela iz Tel Aviva i otisnuo se put Kavkaza.

Fudbaler koji je tokom tri godine provedene u Humskoj, na 68 odigranih mečeva postigao devet pogodaka, u naredne tri sezone nastupaće za ekipu azerbejdžanskog Karabaga, a osnovna ideja je da  pomogne ekipi iz Bakua da dogura što dalje u evropskim kupovima u predstojećoj sezoni u kojoj će azerbejdžanski klub nastupati u kvalifikacijama za UEFA Ligu šampiona.

Republika

Foto: Starsport

MArko Janković u duelu sa Gelorom Kangom

 

Dvadesetšetogodišnji fudbaler je tokom dosadašnje karijere, pored Partizana, nastupao i za ekipe Teleoptika, Olimpijakosa, OFK Beograda, Maribora, italijanske klubove SPAL i Krotone, kao i za izraelske Beitar i Hapoel iz Tela Aviva.

Marko Janković je od 2016. godine standardan član nacionalne selekcije Crne Gore za koju je na 35 mečeva postigao jedan pogodak.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading