SADA JE I DEFITIVNO KRAJ: Saradnja je OKONČANA, klub će morati da pronađe NOVO REŠENJE za narednu sezonu!

Autor:

Sport

24.05.2022

15:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danima u nazad spekulisalo se da će nekadašnji selektor srpske fudbalske reprezentacije napustiti klub u kojem je boravio prethodnih šest meseci.

SADA JE I DEFITIVNO KRAJ: Saradnja je OKONČANA, klub će morati da pronađe NOVO REŠENJE za narednu sezonu!

Foto: Starsport

Ekipa Makabija iz Tel Aviva aktuelnu sezonu u izraelskoj Premijer ligi okončala je na trećoj poziciji sa 69 osvojenih bodova, što je šest manje u odnosu na novog šampiona, imenjaka iz Haife.

Nezadovoljni ostvarenim rezultatima, čelnici kluba odlučili su da prekinu saradnju sa srpskim stručnjakom Mladenom Krstajićem i potraže novo rešenje za narednu sezonu, a osnovni cilje je povratak šampionske krune u Tel Aviv i novi pokušaj plasmana u UEFA Ligu šampiona.

Mladen Krastajić je početkom decembra prethodne godine preuzeo legendarni izraelski klub, ali se već tokom prethodnih nedelja spekulisalo da bi on ovoga leta mogao da napusti Izrael i postane selektor nacionalne selekcije Nigerije, ali su navedene glasine vrlo brzo i utihnule.

Republika

Foto: Starsport

Mladen Krstajić

 

Četrdesetosmogodišnja nekadašnja igračka legenda Partizana i nemačkih klubova Verdera iz Bremena i Šalkea, trenersku karijeru započela je na klupi srpske fudbalske reprezentacije, prvo kao asistent selektora Slavoljuba Muslina, da bi nakon njegove smene samostalno vodio srpsku nacionalnu selekciju na Svetskom prvenstvu u Rusiji. Krstajić je pre odlaska u Izraeli preuzimanja Makabija, gotovo godinu dana sedeo na klupi ekipe TSC-a iz Bačke Topole.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading