VELEOBRT U SLUČAJU GOBELJIĆ: Činilo se da je već otpisan, ali se sve promenilo iz korena – delije će imati šta da kažu! Uskoro će sve biti potpuno jasno!

Autor:

Sport

02.06.2022

11:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda je stigla do pete uzastopne šampionske titule, a svalje su upotpunioli i osvajanjem trofeja u nacionalnom kupu.

VELEOBRT U SLUČAJU GOBELJIĆ: Činilo se da je već otpisan, ali se sve promenilo iz korena – delije će imati šta da kažu! Uskoro će sve biti potpuno jasno!

Foto: Starsport

Marko Gobeljić

Odmah po okočanju finalnog meča nacionalnog kup takmičenja, svi na našem najvećem stadionu okrenuli su se pripremama za novi sezonu, a pre svega ono što navijače interesuje,  jeste predstojeći prelazni rok tokom kojeg se očekuje da crveno-beli dovedu pojačanja koja će biti garant kako nastavka dominacije u nacionalnim okvirima, tako i iskoraka na Evro sceni.

Još ranije se u medijima spekulisalo ko će sve od aktuelnog rostera tima sa „Marakane“ da napusti stadion „Rajko Mitić“, a jedan od onih koji je već bio viđen da napušta Ljutice Bogdana, jeste i Zvezdin univerzalac Marko Gobeljić.

Pred susret sa Partizanom u finalu nacionalnog kupa, čak je i najavljeno da je upraov ta utakmica, poslednje u kojoj će Gobeljić poneti crveno-beli dres, ali se čini da se neke stvari u psoeldnjem trenutku menjaju.

Foto: Starsport

MArko Gobeljić, nastavlja odiseju u crveno-belom dresu?

 

Kako prenose beogradski mediji, rukovodstvo Crvene zvezde blizu je odluke da dvadesetdevetogodišnjem fudbaleru ponudi novi ugovor, a kako se saznaje sve će biti jasno najkasnije do 12. juna.

Marko Gobeljić je na naš najveći stadion stigao leta 2017. godine iz kruševačkog Napretka, a pre toga je nastupao za kraljevačku Slogu u kojoj je i „fudbalski prohodao“.

Zvezdin, po vokaciji, desni bek, tokom dosadašnje karijere zabeležio je i tri nastupa u dresu sa nacionalnim grbom, a debitovao je septembra 2016. godine kada je naša nacionalna selekcija poražena u prijateljskom susretu od selekcije Katara rezultatom 3:0.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading