"Zaprosio me je, POBESNELA SAM, jer ga nisu sprečili" Teodora Džehverović progovorila o RASKIDU sa Ninom, pa otkrila sve o VERIDBI! (FOTO)

Autor:

Zabava

28.08.2022

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teodora Džehverović otkrila je sve o odnosu sa Ninom Čelebićem!

"Zaprosio me je, POBESNELA SAM, jer ga nisu sprečili" Teodora Džehverović progovorila o RASKIDU sa Ninom, pa otkrila sve o VERIDBI! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Pevačica Teodora Džehverović progovorila je nakon mnogih spekulacija o odnosu sa njenim dečkom Ninom Čelebićem. Podsetimo, prethodnih meseci se dosta spekulisalo da li su njih dvoje i dalje u vezi, budući da su neko vreme bili odvojeni, zbog njegovih obaveza. 

 

Nino i ti ste bile jedno vreme u vezi na daljinu. Da li vas je to posebno zbližilo?

- Svakako da jeste. Kada prođete nešto što je tako, onda vam sve ostalo posle dođe nekako lakše. Dobar izazov i dobra stvar je što smo videli da je naša ljubav zaista jaka i da nam problem nije bila ni ta daljina, pa ni sutra neće biti ni neki drugi problem. Lako je kad je sve sjajno, a šta ćemo kada nije? Tako da nam je to sve definitivno značilo.

Republika

Foto: prinskirin/tviter

Teodora Džehverović i Nino Čelebić

 

Potom je Teodora ispričala neprijatnu situaciju sa nastupa, kada ju je momak iz publike zaprosio. 

- Imala sam situaciju kada me je momak spontano "zaprosio", hteo je da napravi foru, ja sam se naljutila i pitala zašto su tako nešto dozvolili, jer ipak je to neka privatna stvar. Bolje takve stvari da ne dozvoljavaju, naravno bez bilo kakvog nasilja, ali zna se ko mene treba da prosi - neko ko je sa mnom u vezi, a ne neko ko je u publici - rekla je Džehva za Pink.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading