Dragana Mirković i Toni ćerki poklonili ZVER od 190.000 evra: Manuela tek postala punoletna, a dobila mašinu koja je SUVO BOGATSTVO! (FOTO)

Autor:

Zabava

28.08.2022

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Manuela Bijelić dobila je od roditelja skupoceni automobil!

Dragana Mirković i Toni ćerki poklonili ZVER od 190.000 evra: Manuela tek postala punoletna, a dobila mašinu koja je SUVO BOGATSTVO! (FOTO)

Foto: Instagram

Manuela Bijelić slike

Pevačica Dragana Mirković godinama je "krila decu" od medija. Tek nedavno su i sin Marko i ćerka Manuela otključali svoje Instagram stranice i dozvolili domaćoj javnosti da vidi kako izgledaju i kako žive.

Manuela je nedavno proslavila punoletstvo, diplomirala, objavljivala slike sa odmora, a sada pokazala i kakav auto vozi.

 

U pitanju je Mercedes GT 63 AMG S s prepoznatljivim tablicama DON njenog oca Tonija Bijelića koji košta oko 190.000 evra.

Republika

Foto: Instagram.com

 

 

Manuelin i Markov otac Toni, rođen je u Austriji kao Antonije Bjelić, od roditelja koji su srpskog porekla, a i danas sa suprugom i decom živi i radi u Beču. Bavi se biznisom u automobilskoj industriji, poseduje salon za prodaju automobila, auto-kompaniju Majbah, ali i građevinske firme i televiziju DM Sat.

 

 

Toni je u Beču pre nekoliko godina kupio i dvorac Ebenfurt, koji je istorijsko znanje iz 12. veka i u čije je renoviranje uložio puno novca, s obzirom da se prostire na 12.000 kvadratnih metara i ima četiri kule. Pre restauracije je morao da potpiše ugovor kojim garantuje da neće biti ugrožena i narušena njegova istorijska vrednost.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (5)

Loading
Veljko

28.08.2022 18:38

Prelepa i prezgodna, svaka cast

De

29.08.2022 05:04

@Veljko - Plastika fantastika

Vlada

28.08.2022 23:40

To nisu tablice njenog oca.....to su tablice mesta da ne kažem varošice od 18000 stanovnika, Donauworth, i tablice su DON, manja mesta da ne kažem sela u Nemačkoj su sa prva tri slova označeno sa reg tablicama, tako da DON tablice označava mesto u Nemačkoj a ne tablice od Dragane Mirković i njenog muža, on tamo samo ima firmu i bavi se automobilima a nasi uzimaju aute od njega i voze sa tablicama DON možeš misliti, jaka stvar..... Samo za malogradjane koji se primaju na to.....

Amg

29.08.2022 06:31

Manuela vozi Automatic! Stajling za 0!