Svi golovi MOZZART BET PRVE LIGE SRBIJE na jednom mestu! (VIDEO)

Autor:

Sport

28.08.2022

07:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Peta runda ovosezonskog prvoligaškog karavana je okončana.

Svi golovi MOZZART BET PRVE LIGE SRBIJE na jednom mestu! (VIDEO)

Foto: Youtube.com/Mozzart Bet Prva liga Srbije/Printscreen

U subotnjim mečevima 5. kola Mozzart Bet Prve lige Srbije odigrana su četiri više nego zanimljiva susreta, a obeležio ih je prvi ovosezonski trijumf Rada, nastavak pobedničke serije Grafičara, kao i kiks gornjomilanovačkog prvoligaša u Šapcu.

Rad - Radnički (NB) 2:0 (0:0)

Nakon dva remije i isto toliko poraza na startu nove sezone, do prvog trijumfa stigli su "Građevinari" koji su na stadionu "Kralj Petar I" savladali gradskog rivala, ekipu novobeogradskog Radničkog.

Rad je otpor gostiju srušio u drugom poluvremenu, a u strelce su se upisali Filip MArkišić u 48. Stefan Mitrović u 80. minutu susreta.

 

 

Radnički (SM) - OFK Vršac 0:0 (0:0)

Najprijatnije iznenađenje starta Mozzart Bet Prve lige Srbije, ekipa OFK Vršca nije uspela da se trijumfalno vrati sa gostovanja u Sremskoj Mitrovici. Gosti nisu uspeli da iskoriste i igrača više s obzirom da je u 66. minutu susreta drugi žuti karton zaradio fudbaler sremskomitrovačkog Radničkog Sadik Abubakar.

Treba napomenuti da je ovo treći remi Radničkog iz Sremske Mitrovice u prvih pet odigranih utakmica.

 

 

Železničar (P) - RFK Grafičar 1:3 (0:2)

Lider prvoligaškog karavana na krilima trijumfa u derbiju prethodnog kola protiv IMT-a, nastavlja sa pobedama. "Grafosi" se iz Pančeva vraćaju sa tri boda čime ostaju lideri na tabeli.

Na stadionu sportskog centra "Mladost" u Pančevu sve je bilo rešeno već nakon pola sata igre. "Ljubičasti" su golovima Jovana Mituljikića i Nikole Kneževića u 6. odnosno 29. minutu susreta stigli do nedostižne prednosti. 

Nadu domaćinu doneo je u 52. minutu susreta Strahinja Jovanović, ali je i definitivno sve dileme, kada je u pitanju pobednik ovog susreta, razrešio deset minuta kasnije Jovan Šljivić.

 

 

Mačva - Metalac (GM) 1:0 (1:0)

I pre starta novog šampionata Metalac je važio za jednog od glavnih favorita za povratak u društvo najboljih, ali već nakon pet odigranih mečeva fudbaleri iz Gornjeg Milanovca napravili su dva kiksa. Nakon remija u Inđiji, Metalac je poklekao u Šapcu.

Ekipa Mačve je pogotkom Luke Pejovića u poslednjim trenucima prvog poluvremena stigla do, za njih, veoma važnih bodova i bega sa začelja tabele.

 

 

RFK Novi Sad 1921 - Trayal 2:1 (1:1)

Šok doživljen u finalnom meču Kupa FS Regiona istočne Srbije očigledno je uticao i na nastup kruševačkog Trayala u Novom Sadu.

Ekipa RFK Novi Sad 1921 na startu šampionata uspela je samo jednom da ostane neporažena, a sada su "odneli kompletan plen" u duelu sa ekipom koja se smatra jednom od renomiranijih učesnika ovog ranga takmičenja.

Po Kruševljane je sve počelo prema planovima. Već u 10. minutu Mitar Radivojević je zatresao mrežu domaćina, ali je po isteku pola sata igre nekadašnji fudbaler Crvene zvezde, Srđan Vujaklija uspeo da poravna rezulta.

Pravi šok gosti su doživeli u poslednjim trenucima meča kada je mrežu Alekse Jordanova zatresao Luka Serdar donevši veliku radost novosadskom prvoligašu.

 

 

Izveštaje i golove sa mečeva 5. kola Mozzart Bet Prve lige Srbije koji su odigrani u petak 26. avgusta možete pogledati OVDE:

U narednom 6. kolu Mozzart Bet Prve lige Srbije sastaće se:

OFK Vršac - Trayal

Jedinstvo (U) - RFK Novi Sad 1921

RFK Grafičar - Zlatibor

GFK Sloboda - Železničar (P)

Radnički (NB) - IMT

Inđija Toyo Tires - Rad

Metalac (GM) - Loznica

Radnički (SM) - Mačva

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading