NIJE VIŠE MOGAO DA ĆUTI: Nakon poraza u Haifi, Ohi je imao šta da poruči!

Autor:

Sport

18.08.2022

10:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon sjajne gotovo tri sezone u dresu Moldea, norveški napadač je polovinom meseca januara postao stanovnik srpske prestonice.

NIJE VIŠE MOGAO DA ĆUTI: Nakon poraza u Haifi, Ohi je imao šta da poruči!

Foto: Starsport

Ohi Omoižuanfo

Velika očekivanja milionska armija navijača crveno-belih imala je od Ohija Omoižuanfoa koji je, mora se priznati, imao dobar start u ekipi trenera Dejan Stankovića. Tokom prethodnog proleća postigao je neke od veoma važnih pogodaka, a posebno se ističe gol u Večitom derbiju kojim je Crvena zvezda možda napravila i ključni korak ka odbrani titule.

Međutim, u aktuelnoj sezoni Ohi Omoižuanfo ne dobija mnogo prilike da pokaže sav svoj raskošni talenat. Dolaskom Aleksandra Pešića i fantastičnom formom Milana Pavkova, pao je u tek treći plan.

Tokom susreta u Haifi, Ohi je svih 90 minuta proveo na klupi za rezervne igrače, a nakon poraza crveno-belih rezultatom 2:3 imao je i šta da poruči.

Naime, Ohi je na društvenom mreži Instagram podelio fotografiju sa meča u Haifi uz komentar:

Foto: Instagram.com/ohikuaeme_o99/printscreen

Ohijeva poruka nakon meča u Haifi

 

- Oni ne znaju šta ih čeka u Beogradu. Ajde.

Revanš meč između Crvene zvezde i Makabija iz Haife na programu je u utorak 23. avgusta. Crveno-beli će pokušati pred, izvesno je, krcatim tribinama stadiona "Rajko Mitić" da nadoknade minus od jednog gola i obezbede novi plasman u grupnu fazu Lige šampiona.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Bice tesko za oba

18.08.2022 11:09

Sta ih ceka kuke I MOTIKE ! Cuj ,igraci igraju.