PRAVA BORBA TEK PREDSTOJI: Zvezdi će posao u Beogradu biti olakšan?

Autor:

Sport

18.08.2022

07:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedna bitka je izgubljena, ali sudbina rata će biti odlučena tek u Beogradu.

PRAVA BORBA TEK PREDSTOJI: Zvezdi će posao u Beogradu biti olakšan?

Foto: FK Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde poraženi su na gostovanju u Haifi rezultatom 3:2, ali i pored navedenog poraza sve će se rešavati naredne nedelje pred 50.000 Delija.

Međutim, prema informacijama koje ovog jutra stižu iz Izraela, može se dogoditi da pulenima trenera Dejana Stankovića put ka grupnoj fazi elitnog takmičenja bude olakšan.

Naime, u 70. minutu jučerašnjeg susreta u ekipi Makabija izvršena je izmena. Dvostruki strelac Frentdži Pjero morao je da napusti igru zbog povrede, a povodom novonastale situacije sportski mediji u Haifi ovoga jutra prenose:

- Postoji ozbiljna zabrinutost u stručnom štabu Makabija zbog povrede Pjera koji se žalio na bol u zadnjoj loži i očekuje se da bude podvrgnut lekarskim pregledima utakmice.

Foto: Yuotube.com/TV Arena sport/printscreen

Makabi iz Haife se suočava sa problemom pred revanš na Marakani

 

Izraelski novinari napominju da Pjera očekuje pauza i u slučaju da nije došlo do rupture mišića s obzirom da se revanš meč igra za svega pet dana, a ovakve povrede zahtevaju mirovanje.

Ostaje nam da sačekamo naredni utorak i vidimo da li će se fantastični golgeter naći na travi "Marakane".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading