HAOS PRED MEČ U HAIFI: Domaći navijači cele noći uznemiravali fudbalere Crvene zvezde! (VIDEO)

Autor:

Sport

17.08.2022

10:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U iščekivanju prvog susreta plej-ofa za elitno evropsko fudbalsko takmičenje, navijači domaće ekipe nisu se pokazali u sportskom duhu.

HAOS PRED MEČ U HAIFI: Domaći navijači cele noći uznemiravali fudbalere Crvene zvezde! (VIDEO)

Foto: Twitter.com/Bear Jew/printscreen

Meč između izraelskog šampiona, ekipe Makabija i Crvene zvezde igra se danas u Haifi sa početkom od 21 čas, a sam susret je imao ni malo prijatnu uvertiru.

Fudbaleri Crvene zvezde po dolasku u Haifu i održane konferencije za medije nisu trenirali na stadionu na kojem će večeras vojevati veoma važnu bitku. Ekspedicija crveno-belih povukla se u hotel, ali su tamo proveli besanu noć.

Naime, isrepd hotela se okupila grupa navijača domaće ekipe koja je upalila vatromet u nadi da će omesti fudbalere srpskog šampiona u odmoru pred važan meč.

 

 

Ostaje nada da će pulenima trenera Dejana Stankovića ovo biti samo dodatni motiv da pruže što bolju partiju i ostvare rezultat kojim će nakon revanš susreta na stadionu "Rajko Mitić" obezbediti novi plasman u grupnu fazu Lige šampiona.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading