ON GA ODLIČNO POZNAJE: Lalatović otkrio razloge odlaska doskorašnjeg trenera Crvene zvezde!

Autor:

Sport

30.08.2022

06:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pune dve godine činili su jednu od osnovinih poluga u igri Crvene zvezde.

ON GA ODLIČNO POZNAJE: Lalatović otkrio razloge odlaska doskorašnjeg trenera Crvene zvezde!

Foto: Starsport

Nenad Lalatović

U periodu od 1996. do 1998. godine Nenad Lalatović i Dejan Stanković zajedno su nosili crveno-beli dres. Kasnije ih je profesionalna karijera razdvojila, svako je krenuo svojim putem, ali godinama kasnije dobili su još jednu zajedničku osobinu - obojica su bivši treneri Crvene zvezde.

I dok je Nenad Lalatović užarenu klupu Crvene zvezde preuzeo možda i u najtežem trenutku u istoriji kluba, Dejan Stanković iza sebe Zvezdi ostavlja trofeje, grupne faze Evro kupova i prolećne evropske borbe.

Nakon neuspeha u ovogodišnjim kvalifikacijama za Ligu šampiona, Dejan Stanković se odlučio na radikalan potez. Podneo je neopozivu ostavku, a na njegovom mestu već je debitovao Miloš Milojević.

Pristalice crveno-belih boja svakako su ostale zatečene odlukom svog ljubimca, a o razlozima njegovog odlaska govorio je i Nenad Lalatović:

- Žao mi je što je Stanković podneo ostavku, on je veliko ime. Siguran sam da se ispraznio, dao je i pružio mnogo Zvezdi. Pamtiće ga po trofejima i svemu što je postigao. Kada neko voli svoj posao, ima emociju, kako on tako i ja. Bio sam i ja u vrhu ovde, ali sam emotivno ispražnjen, doneo sam odluku i neću ostati - istakao je Lalatović za "Večernje Novosti" uporedivši ostavku Stankovića sa svojim odlaskom sa klupe najbolje ekipe Republike Srpske.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading