LALATOVIĆ NA KLUPI PARTIZANA? Dileme više nema! (VIDEO)

Autor:

Sport

13.08.2022

10:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Možda će se mnogi iznenaditi nakon izjave srpskog trenera.

LALATOVIĆ NA KLUPI PARTIZANA? Dileme više nema! (VIDEO)

Foto: Youtube.com/Podkast Radio Sportbox/printsceen

Fudbalski klub Partizan nakon niza loših rezultata kako na domaćoj, tako i na međunarodnj sceni odlučio se na promenu na klupi. Umesto Ilije Stolice, danas će i zvanično novi strateg crno-belih postati Gordan Petrić.

Gostujući u podkastu "Radio Sportbox", na Youtube kanalu "RTRS", nekadašnji trener Crvene zvezde i aktuelni šef stručnog štaba banjalučkog Borca Nenad Lalatović odgovorio je na pitanje da li bi mogao sebe da vidi na klupi Večitog rivala Partizana:

- Nema tih para. Iskreno. Zato što bih prvo razočarao moje sinove, mog oca, armiju navijača Crvene zvezde i ono što je najbitnije, razočarao bih sebe. Jednostavno, ne bih mogao nikada da vodim Partizan. Ne zato što ga mrzim... Odrastao sam tako u Crvenoj zvezdi da uvek pokušam da pobedim Partizan i oni su isto tako da pobede mene. Kakav bih ja to čovek bio... - rekao je Nenad Lalatović.

 

 

Nenad Lalatović je nakon bogate igračke karijere tokom koje je pored brojnih dmaćih klubova nastupao u Ukrajini i Nemačkoj, 2011. godine uplovio u trenerske vode. U sezoni 2014/15 sedeo je na klupi Crvene zvezde u kojoj je i najveći deo igračke karijere, a od ovog leta predvodi najbolji klub Republike Srpske, Borac iz Banjaluke.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading