RUKOVODSTVO PARTIZANA PRELOMILO: Igor Duljaj seda na klupu!

Autor:

Sport

13.08.2022

08:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li se tenzije u Humskoj smiruju?

RUKOVODSTVO PARTIZANA PRELOMILO: Igor Duljaj seda na klupu!

Foto: Starsport

Nakon serije loših rezultata kako u domaćoj Mozzart Bet Super ligi Srbije, tako i na međunarodnoj sceni u kvalifikacijama za Ligu Evrope, treneru prvog tima Partizana Iliji Stolici uruče je otkaz.

Tokom jučerašnjeg dana spekulisalo se da će na užarenu klupu crno-belih sesti legenda ovog kluba Savo Milošević, ali je u momentu kada se činilo da je sve dogovoreno, došlo do poptunog preokreta. Novi trener FK Partizan postaće nekadašnji fudbaler crno-belih Gordan Petrić čija je promocija zakazana za danas (subota, 13. avgust).

Međutim, tu nije kraj promenama u sportskom sektoru. Rukovodstvo crno-belih odlučilo je da za šefa stručnog štaba zemunskog Teleoptika postavi nekadašnjeg fudbalera Igora Duljaja.

 

U buduće će bivši fudbaler Partizana, Šahtjora iz Donjecka i Sevastopolja voditi brigu o najtalentovanijim igračima iz crno-bele fudbalske škole. 

Teleoptik će i u sezoni 2022/23 nastupati u trećem rangu domaćeg fudbala - Srpskoj ligi grupa Beograd, a već danas ih očekuje i prvi susret. Na terenu Sportskog centra "Teleoptik" u Zemunu, "Optičari" dočekuju obrenovački Radnički.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
VALJAK I ANALIZA

17.08.2022 09:12

SAD TELEOPTIK IMA BOLJEG TRENERA OD F.K. PARTIZAN ! GARANT . P.S. Zivi bili pa videli .