NAKON KRAHA PARTIZANA OGLASIO SE I ILIEV: Italijanskim novinarima je izneo sve što mu na srcu leži!

Autor:

Sport

12.08.2022

12:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milionska armija navijača crno-belih nada se da je turbulentnom periodu došao kraj.

NAKON KRAHA PARTIZANA OGLASIO SE I ILIEV: Italijanskim novinarima je izneo sve što mu na srcu leži!

Foto: Starsport

Nedavno je poziciju sportskog direktora Fudbalskog kluba Partizan napustio Ivica Iliev. Nakon rezultatskog neuspeha i eliminacije iz Lige Evrope klub je ostao i bez trenera Ilije Stolice, ali se čini da su poslednje odluke rukovodstva crno-belih unele mir među pristalice crno-belih boja.

Savo Milošević se vraća na klupu ekipe u kojoj je i "fudbalski prohodao", pa se svi nadaju da ružne scene koje su viđene nakon meča sa kiparskim AEK-om iz Larnake, neće biti ponovljene.

 

 

Doskorašnji sportski direktor kluba Ivica Iliev, samo dan nakon susreta koji je izazvao velike emocije, u intervjuu za navijački portal "TotoJuve", govorio je o periodu provedenom u Partizanu, ali je centralna priča ipak bio Dušan Vlahović aktuelni član torinskih crno-belih:

- Podneo sam ostavku pre nekoliko dana na funkciju sportskog direktora Partizana. To je bio moj izbor, posle sedam godina želim da se okušam u novoj avanturi van Srbije - istakao je Iliev uz napomenu da ne odbacuje ni mogućnost da jednog dana preuzme i neku poziciju u Mesini za koju je nastupao tokom igračke karijere.

Sve navijače Juventusa svakako je najviše interesovalo njegovo mišljenje o golgeteru "Stare dame":

 

 

- Ovo će biti Dušanova sezona. U prošloj je nailazio na poteškoće, ali je to prirodno u dresu vrhunskog kluba. Uprkos svemu, učinak za Juventus je bio pozitivan. Pokazao je i u Torinu da je igrač ogromnog kvaliteta, što je nagoveštavao od malena, kao veoma talentovan - nije štedeo pohvale Iliev, a zatim je izneo i konkretna očekivanja:

- Uz Di Mariju i Filpa Kostića, Vlahović je u  stanju da postigne između 25 i 30 golova po sezoni. Ta dva šampiona će Dušanu omogućiti da se zabavlja. Po mom mišljenju, Juventus neće moći ponovo da neslavno završi trku za naslov i baš će Vlahović biti među protagonostima lova na Skudeto - nema dilemu Ivica Iliev.

Na kraju je Iliev italijanskim ljubiteljima fudbala predstavio najnovije pojačanje Filipa Kostića:

- Sviđa mi se način igre doskorašnjeg fudbalera Ajntrahta. Nametnuo se u Bundesligi, nimalo jednostavnoj sa stanovištva intenziteta i tehnike. Filip je brz, a njegovi centaršutevi savršeni za napadače. Di Marija i Kostić važe za neke od najboljih asistenata u evropskom fudbalu zbog čega Juve nije mogao da napravi bolji izbor za napadača kakav je Vlahović. Siguran sam da će Argentinac i Srbin svake sezone beležiti po 15 asistencija - zaključio je nekadašnji sportski direktor FK Partizan.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading