Delirijum u Toriinu zbog Kostića! Spektakularan doček Srbina - stigao u džipu i izazvao EUFORIJU među tifozima Juventusa! (FOTO)

Autor:

Sport

11.08.2022

14:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Konačno je sleteo.

Delirijum u Toriinu zbog Kostića! Spektakularan doček Srbina - stigao u džipu i izazvao EUFORIJU među tifozima Juventusa! (FOTO)

Foto: Twitter.com/JuventusFC

Srpski fudbalski reprezentativac i dojučerašnji fudbaler Ajntrahta iz Frankfurta Filip Kostić stigao je u Torino, objavio je Juventus na svojoj zvaničnoj Tviter stranici.

Filip Kostić sinoć nije nastupio za ekipu iz Frankfurta u meču Superkupa Evrope koji su njegovi, sada već bivši saigrači, izgubili od madridskog Reala rezultatom 2:0.

Dolazak "orla" izazvao je veliku euforiju među tifozima torinskog velikana, Kragujevčanin je na druženje sa njima stigao džipom, a neke od slika iz "grada Fijata" možete pogledati u nastavku.

 

 

Već ovog jutra, Kostić se obreo put Torina gde će se tokom dana obavezati na vernost "Staroj dami" italijanskog fudbala.

 

Treba naomenuti da će Filip Kostić u Juventusu za saigrača imati i reprezentativnog kolegu Dušana Vlahovića.

 

 

Interesantno je dodati da trener crno-belih Masimilijano Alegri danas proslavlja svoj 55. rođendan, a sigurno će jedan od najvažnijih zvanica biti upravo srpski fudbaler od kojeg se u Torinu mnogo očekuje.

Podsetimo, Kostić je proveo četiri godine u Frankfurtu i za to vreme je stekao status klupske legende. Odigrao je 171 utakmicu u dresu "orlova", postigao je 33 gola, uz 64 asistencije, a minule sezone uspeo je da podigne pehar namenjen osvajaču Lige Evrope.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading