VUČIĆ PROKOMENTARISAO BRUTALNU KAMPANJU DANASA: Nikada nisam tužio nijednog novinara, neću da preduzim ništa protiv bilo koga!

Autor:

Vesti

11.08.2022

09:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prokomentarisao je brutalnu medijsku kampanju koju protiv njega vodi dnevni list Danas.

VUČIĆ PROKOMENTARISAO BRUTALNU KAMPANJU DANASA: Nikada nisam tužio nijednog novinara, neću da preduzim ništa protiv bilo koga!

Foto: Tanjug/ RADE PRELIĆ

Aleksandar Vučić predsednik Srbije

Kako je Republika već pisala, Danas je obelodanio adresu predsednika čime je prekršio brojne zakone i ugrozio bezbednost šefa države, a sve je prokomentarisao i sam predsednik.

- Ja nisam tužio nijednog novinara, nijednu medijsku kuću i ništa sam neću da preduzimam protiv bilo koga. Što se tiče adrese, sve je to malo komplikovano pošto su mi starija deca ostala bez majke, pa je to malo bezveze. Ali oni neka rade svoj posao - naveo je predsednik i dodao da ga "brinu druge stvari".

- U eri socijalnih mreža svako sebi dozvoljava da bude bahat prema državi i očekuje da država mora da im reši sve probleme. Mi poljoprivredu subvencionišemo 500 miliona evra i nikad nije dosta. Mi se svejedno borimo da rešimo problem, i u pravu su ljudi za neke stvari, ali nije to ćup bez dna - naveo je Vučić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading