HRVATI SE UPRPILI, MISLE DA ĆE IH VUČIĆ DENACIFIKOVATI! Nova laž i novi napad iz Zagreba na srpskog predsednika!

Autor:

Vesti

09.08.2022

12:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi dan i nova laž i novi napad iz Hrvatske protiv srpskog predsednika Aleksandra Vučića.

HRVATI SE UPRPILI, MISLE DA ĆE IH VUČIĆ DENACIFIKOVATI! Nova laž i novi napad iz Zagreba na srpskog predsednika!

Foto: Tanjug/S. AĆIMOVIĆ

Srpski predsednik Aleksandar Vučić iz dana u dan na meti je zvaničnog Zagreba i medija pod kontrolom neoustaške vlasti Andreja Plenkovića.

Portal glasistre.hr, koji u tamošnjoj javnosti ne uživa bog zna kakav kredibilitet s obzirom na broj posetilaca, objavio je kolumnu glavnog urednika Roberta Franka pod skandaloznim naslovom "Mislite da smo sigurni? Varate se. Nismo. Hrvatska, nažalost, ovisi o Vučićevom ludilu i, srećom, Plenkovićevoj mirnoći!" u kojoj su iznete brutalne laže o navodnom cilju srpskog rukovodstva i predsednika Vučića da "denacifikuju" Hrvatsku.

Vučić je izrazito opasan čovek sa opasnim namerama koje sežu toliko daleko da je zarad zadržavanja na tronu spreman inscenirati vojni sukob kroz pažljivo kreiranu atmosferu o „srpskoj ugroženosti u Hrvatskoj“ - doslovce stoji u testu koji je objavio pomenuti portal.

Da sve bude gore, brže bolje sulude stavove hrvatskog portala brže bolje potrčao je da prenese srpski opozicioni niskotiražni tabloid Danas, koji je deo "Junajted medije" Dragana Šolaka.

Upravo na tekst Danasa reagovao je marketinški stručnjak Nebojša Krstić kada je na Tviteru napisao:

- Istra podržava nacifikovanu Hrvatsku? Ah da, to je samo "Putinov narativ", a Hrvatska nema veze sa nacizmom i i ustaštvom. Ne verujte svojim očima, čitajte Glas Istre - ironično je konstatovao Krstić.

 

 

Podsetimo, Vučić je već nedeljama top tema u Hrvatskoj i tamošnjim medijima koji na sve načine pokušavaju da zadaju niske udarce srpskog predsedniku i ocrne ga u narodu.

Poslednji u nizu suludih napada, o čemu je Republika već pisala, ticao se optužbi da biznismeni bliski Vučiću letuju u Hrvatskoj, iako je predsednik u više navrata u prošlosti podvukao da se gnuša "i jahti i skupocenih letovanja".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading