VUČIĆ U HRVATSKOJ NEMA NI PODGUZNI PEŠKIR, A KAMOLI JAHTE!

Autor:

Vesti

08.08.2022

06:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Histerija zvaničnog Zagreba i medija pod direktnom kontrolom premijera Andreja Plenkovića protiv Srbije i srpskog predsednika Aleksandra Vučića ne samo da ne jenjava - naprotiv, u punom je jeku!

VUČIĆ U HRVATSKOJ NEMA NI PODGUZNI PEŠKIR, A KAMOLI JAHTE!

Foto: printscreen/RTVPink

Zagrebački Jutarnji list, propagandno glasilo hrvatske vlade na čijem je čelu Andrej Plenković, objavio je sraman tekst u kojem je po ko zna koji put napao predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

U tome ima svesrdnu pomoć takozvanih istraživačkih novinara iz Srbije, koji se iz petnih žila trude da pronađu i najmanju mrlju u Vučićevom radu, ali im to ne polazi za rukom.

Naprotiv, svi pokušaji hrvatskih medija i njihovih partnera iz Srbije da ukaljaju ugled šefa države po pravilu im se vrate kao bumerang!

Naime, Jutarnji list objavio je skandalozan tekst pod naslovom "Dok huškaju protiv Srba koji letuju u Hrvatskoj, naše marine pune jahti Vučiću bliskih tajkuna", u kojem nije propuštena prilika da se udari na Vučića, i to samo zato što drži reč.

Predsednik Srbije, podsetimo, u više navrata protekli sedmica, govoreći o letovanju i letnjoj sezoni, podvukao je da svako može da letuje gde hoće, ali da on to ne želi, jer "drži svoju reč".

Po svemu sudeći, upravo to je najviše zabolelo hrvatske tabloide poput Jutarnjeg lista, koji na sve moguće načine vode prljavu medijsku kampanju protiv Vučića.

Uz to, predsednik Srbije nikada nije krio ni otvoren prezir prema jahtama i njihovim vlasnicima, zbog čega je trn u oku kako dežurnih opozicionih hejtera u zemlji tako i osvedočenih srpskih neprijatelja na Balkanu.

Svi pokušaji medijske mašinerije da ocrni šefa Srbije i pronađu mu imovinu na moru pali su u vodi iz jednostavnog razlog - jer je Vučić nema.

A kada je već to slučaj, Jutarnji list udario je na one koji na ovaj ili onaj način tvrde da su povezani sa Vučićem, tvrdeći da letuju na hrvatskom primorju, kao da im predsednik Srbije hoće ili može da zabrani gde će i kada letovati.

Ono što, pak, može i hoće, Vučić i radi - drži svoju reč, a to u Zagrebu ne mogu da mu oproste.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading