Plenković naručio gnusne uvrede protiv Vučića: Hrvati vode sve prljaviju kampanju protiv predsednika Srbije (FOTO)

Autor:

Vesti

29.07.2022

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hajka Zagreba na predsednika Srbije Aleksandra Vučića u punom je jeku!

Plenković naručio gnusne uvrede protiv Vučića: Hrvati vode sve prljaviju kampanju protiv predsednika Srbije (FOTO)

Foto: Tanjug/S. AĆIMOVIĆ/Tanjug/AP

Hrvatski premijer Andrej Plenković naručio je skandalozan tekst u hrvatskom Ekspresu protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Bolesna kampanja ne jenjava, već sve više uzima maha, o čemu svedoči skandalozni tekst i naslovna strana hrvatskog lista Ekspres. Naime, oni su napravili foto-montažu na kojoj su predsednika Vučića prikazali ogrnutog u hrvatsku zastavu, kako drži podignutu desnu ruku, aludirajući na nacistički pozdrav.

Republika

Foto: printscreen

 

POZNATE INSTRUKCIJE

Upućeni u hrvatsku medijsku scenu tvrde da iza svega stoji hrvatski premijer Andrej Plenković, koji inače kontroliše uređivačku politiku većine tamošnjih medija, pa je tako sada naručio lične uvrede protiv Vučića.

Tvrde da je upravo Plenković naručio tekst "Srpski psiho".

Foto: printscreen

 

- Sveobuhvatna politička analiza večnog voždovog kompleksa Hrvatskom i zavist, srdžba, jal i iracionalni strah psiha iz Srbije - deo su uvreda koje je Ekspres objavio u tekstu, a u kojem je objavljen još čitav niz sramnih laži o srpskom predsedniku.

LAŽI O JASENOVCU

Objavili su čak i Vučićevu fotografiju iz detinjstva, s roditeljima i bratom, te su otišli toliko daleko da su u tekstu slagali da je predsednik Srbije "izmislio da mu je porodica stradala u Jasenovcu".

Povod za hrvatsku hajku koja traje danima jeste Vučićeva želja da da počast nevino stradalim žrtvama u logoru Jasenovac.

Foto: printscreen

Bombardovanje lažima

Medijski teror koji hrvatski mediji danima sprovode nad Srbijom i srpskim šefom države dostigao je maksimum. Očigledno je da se Plenković i njegova vlada ne mire sa činjenicom da Srbija, otkako su Aleksandar Vučić i SNS preuzeli vlast, prestiže Hrvatsku u ključnim oblastima.

Iza svega se krije mržnja i strah jer je Srbija pod Vučićem postala uspešna u ekonomskom, vojnom, spoljnopolitičkom i svakom drugom smislu. Zbog toga su napadi na Vučića i bombardovanje lažima o njemu sve snažnije. Cilj im je da ućutkaju da ne govori više o stravičnim zločinima ustaša nad srpskim narodom i ne bi li odustao od brige za srpski narod u regionu.

Foto: printscreen

 

Ipak, u tome neće uspeti, što je i sam Vučić potvrdio rekavši da "nema problem s hapšenjem", ali da ga neće ućutkati. Na kraju, jasno je da će Plenkoviću i ekipi predsednik Srbije biti kriv za sve dok god vodi dobru politiku, kojom svoj narod i zemlju vodi u bolju budućnost.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Vesna

29.07.2022 22:08

Mars bre bolesnici jedni,mars od naseg oredsednika

Vesna

31.07.2022 22:53

Od prljavih Krvata kakva kampanja moze biti nego prljava.Sta je tu iznenadjujuce?