6:0! Zvezda se surovo osvetila Radniku i pobegla Partizanu na +7 posle samo ČETIRI KOLA! (VIDEO/FOTO GALERIJA)

Autor:

Sport

29.07.2022

21:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli pobedili Surduličane na Marakani i tako na najbolji mogući način iskoristili poraz crno-belih u Novom Pazaru od 1:0.

6:0! Zvezda se surovo osvetila Radniku i pobegla Partizanu na +7 posle samo ČETIRI KOLA! (VIDEO/FOTO GALERIJA)

Foto: Starsport

Radnik je prošle sezone pobedio Crvenu zvezdu u Surdulici sa 2:1, dok je na Marakani bilo 1:0 i tada je Partizan zahvaljujući klubu sa juga Srbije imao pet bodova prednosti.

Kasnije su crno-beli prosuli tu prednost i crveno-beli su postali šampioni Srbije peti put zaredom, ali to je neka druga priča.

Izabranici Dejana Stankovića uspeli su da se osvete Surduličanima pošto su ih u četvrtom kolu Mozzart Superlige Srbije razbiili sa 6:0.

Mirko Ivanić otvorio je "vatru" u 14, a nastavili su Kings Kangva u 64, Aleksandar Katai u 71, Milan Pavkov u 76, Gelor Kanga u 83. i Osman Bukari u 84. minutu.

Zanimljivo da je susret kasnio par minuta pošto je Marakana na 20 minuta pred početak ostala u mraku, pošto je nestala struja na našem najvećem stadionu.

Posle ovako ubedljive pobede, crveno-beli posle samo četiri kola u nacionalnom prvenstvu imaju sedam bodova više od crno-belih.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading