Mnogo je favorita za titulu!

Autor:

Sport

29.07.2022

21:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako je predvodeći fudbalere Mančester sitija osvojio četiri od poslednjih pet šampionata Engleske, trener "građana" Pep Gvardiola poručio je danas da će se u predstojećoj sezoni Premijer lige više ekipa boriti za šampionski pehar.

Mnogo je favorita za titulu!

Foto: Tanjug/AP

Menadžer Mančester sitija Pep Gvardiola

U prethodne tri sezone uglavnom su Siti i Liverpul bili konkurenti za titulu, a Mančester junajted je bio nedovoljna pretnja jednoj od pomenute dve ekipe.

Tokom leta Čelsi, Arsenal i Totenhem značajno su ojačali sastave, a Gvardiola nije želeo da da konkretan odgovor na pitanje ko će biti najveći rival aktuelnom šampionu u novoj sezoni.

- Ne znam, da umem da predvidim budućnost, rekao bih vam. U Premijer ligi možete da očekujete da će rivali za titulu biti više ekipa. Očekujem da više klubova bude uključeno, s obzirom na kvalitet koji poseduju, na trenere, na istoriju- izjavio je Gvardiola na konferenciiji za medije uoči sutrašnjeg (18.00) meča Komjuniti šilda protiv Liverpula na King Pauer stadionu u Lesteru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading