PODATAK ZA NEVERICU: Stolica u četiri kola prosuo bodova koliko Stanojević u 34! (FOTO GALERIJA)

Autor:

Sport

29.07.2022

20:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Partizana ove sezone pobedili Javor 4:0 u Ivanjici, potom remizirali 3:3 sa Radničkim u Nišu i TSC-om 0:0 u Beogradu, a u petak su izgubili od Novog Paritzana sa 1:0 u gostima.

PODATAK ZA NEVERICU: Stolica u četiri kola prosuo bodova koliko Stanojević u 34! (FOTO GALERIJA)

Foto: Starsport

Aleksandar Stanojević

Fudbaleri Partizana izgubili su od Novog Pazara u gostima sa 1:0 u četvrtom kolu Mozzart Superlige Srbije i ukoliko Crvena zvezda opravda ulogu favorita i pobedi surdulički Radnik na Marakani imaće sedam bodova prednosti.

Crno-beli su pre poraza u gradu na Jošanici odigrali 0:0 sa TSC-om u Beogradu i 3:3 sa Radničkim u Nišu, dok su u Ivanjici slavili sa 4:0 protiv Javora.

Koliko je Ilija Stolica unazadio "parni valjak" najbolje govori podatak da je mladi stručnjak u četiri kola prosuo bodova koliko Aleksandar Stanojević u 34 prošle sezone!

Ukoliko ne računamo utakmice protiv Crvene zvezde, popularni Stanoje ostvario je 31 pobedu i tri remija.

Republika

Foto: Starsport

Ilija Stolica

Stanojevićevi izabranici su protiv novosadskog Proletera, kruševačkog Napretka i Čukaričkog odigrali 0:0.

Razliku su napravili Večiti derbiji pošto je Crvena zvezda pobedila u drugom delu sezon 2:0 na Marakani, dok je u prvom delu sezone u Humskoj bilo 1:1, a ponovni susret u plej-ofu na našem najvećem stadionu okončan je remijem bez pogodaka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading