Zaslužil smo da NAPUNIMO MREŽU PARTIZANA! Trener Novog Pazara blista posle pobede! (VIDEO/FOTO)

Autor:

Sport

29.07.2022

19:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vladimir Gaćinović sumirao utiske posle minimalnog trijumfa "plavh" protiv crno-belih.

Zaslužil smo da NAPUNIMO MREŽU PARTIZANA! Trener Novog Pazara blista posle pobede! (VIDEO/FOTO)

Foto: Starsport

Vladimir Gaćinović

Fudbaleri Novog Pazara nikoga nisu pobedili u prva tri kola Mozzart Superlige Srbije, a onda su u narednoj rundi na svom praznom stadionu napravili iznenađenje i pobedili Partizan sa minimalnih 1:0.

Pobednički gol bio je delo Miloša Mijića iz penala u 24. minutu, a dva minuta ranije zbog napravljenog jedanaesterca, drugi žuti, odnosno crveni karton dobio je Siniša Saničanin.

Posle utakmice, od sreće je blistao Vladimir Gaćinović, trener domaćina koji smatra da su "plavi" trebali da dođu do ubedljivijeg trijumfa.

Meni je ovo merilo! Zaslužili smo mi više i pre ove utakmice. Hvala bogu što nam se vratilo, ali nije dovoljno, nije koliko smo zaslužili. Zaslužili smo da napunimo mrežu Partizana do vrha - rekao je Gaćinović.

Republika

Foto: Starsport

Detalj sa utakmice Novog Pazara i Partizana

Iskusni stručnjak naravno ne gleda slavlju u zube...

- Znali smo da možemo da ih dobijemo. Ipak, kad igrate protiv mnogo dobrih fudbalera teško je parirati. Zato smo im svesno prepustili inicijativu. Kao što smo i svesno napali kad smo uveli neke sveže igrače. Mogli smo još minimum gol ili dva da im damo. Žao mi je lošeg starta Partizana, ali verujem da će se vratiti na pravi put - zaključio je trener Novog Pazara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading