Ilija pao sa STOLICE i u Pazaru! Poraz i raspad Partizana! Vreme je da "Ika" popije OTKAZ? (VIDEO)

Autor:

Sport

29.07.2022

18:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Igrači nisu krivi, već trener koji ne zna kako da ih upotrebi.

Ilija pao sa STOLICE i u Pazaru! Poraz i raspad Partizana! Vreme je da "Ika" popije OTKAZ? (VIDEO)

Foto: Starsport

Fudbaleri Partizana doživeli su novi kiks porazom od Novog Pazara u 4. kolu Superlige Srbije sa 1:0.

Partizan je traljavo započeo i ovaj meč uz sporadične pokušaje Meniga iz daljine. Insistiranje na tzv. tika-taka igri (ja tebi, ti meni i na kraju nikome ništa) dovela je crno-bele u nezavidan položaj i na današnjoj utakmici.

Bezidejno i mlako, uz konfuzni pogled Ilije Stolice sa klupe, donele su prednost Pazarcima. Igrao se 24. minut kada je Saničanin uspeo da dobije i drugi žuti karton za manje od pola sata igre, pritom napravi penal nakon koga je Mijić pocepao mrežu za 1:0.

U nastavku igre Partizan je i dalje bio bez ideje, a ulaskom Belića "parni valjak" je dodatno krenuo u rikverc.

Ruku na srce ulaskom Dijabatea u igru Partizan je dobio na brzini, ali čemu to kada je Rikardo u sistemu Ilije Stolice udaljen od ostatka tima kao Aljaska od Srbije.

I tako kao kiša oko Kragujevca, Partizan je pleo vunicu oko gola Pazaraca, međutim, bez ikakve energije i želje da se ozbiljnije ugrozi gol domaćina. Ne daj bože da se neko u crno-belom okuša na udarac iz daljine. 

Sa druge strane Pazarci su imali dva dobra kontranapada, ali nisu uspeli da matiraju Stevanovića. Do kraja meča nije bilo promene rezultata uz zasluženu pobedu Novog Pazara.

Republika

Foto: Starsport

Detalj sa utakmice Novi Pazar - Partizan

Ovo je treći vezani kiks Partizana nakon dva remija protiv TSC-a i Radničkog iz Niša. Zvezda će tako večeras od 21 čas eventualnom pobedom nad Radnikom iz Surdulice pobeći Partizanu na plus 7! Mnogo je kume, reče Manda Peletu u filmu "Lepa sela lepo gore".

Crno-beli u četvrtak od 17 i 30 gostuju AEK- u iz Larnake u trećem kolu kvalifikacije za Ligu Evrope. Na šta će Partizan da liči tada, to samo Ilija Stolica zna i onaj ko mu je dao novu šansu da i dalje gubi bodove.

 

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading