PORAŽAVAJUĆE: Partizan NEZAPAMĆENO podbacio u Humskoj!

Autor:

Sport

24.07.2022

11:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neverovatno...

PORAŽAVAJUĆE: Partizan NEZAPAMĆENO podbacio u Humskoj!

Foto: Starsport

Aleksandar Lutovac, Rikardo Gomeš, Marko Živković

Fudbaleri Partizana u potpunosti su razočarali svoje navijače remijem 0:0 protiv TSC-a.

Crno-beli su pružili jednu od najlošijih partija u prethodnih nekoliko sezona, o čemu svedoči podatak da je klub iz Humske pred domaćim navijačima uputio samo jedan šut u okvir gola rivala.

Ukoliko bismo tražili meč pre ovog na kojem se poslednji put tako nešto dogodilo, morali bismo da se vratimo u daleki 18. oktobar 2020. godine i večiti derbi između Partizana i Crvene zvezde.

Rezultat je bio 1:1, a crno-beli su imali samo jedan šut u okvir gola. Ipak, ko se seća te utakmice, zna da je Parni valjak bio daleko bolji od svog večitog rivala, pa igra sa tog meča nikako se ne može uporediti sa partijom protiv TSC-a, kao ni snaga Crvene zvezde i kluba iz Bačke Topole.

Republika

Foto: FK Partizan/Miroslav Todorović

Fudbaleri Partizana posle duela sa TSC-om

Bilo je i mečeva kada crno-beli nisu imali niti jedan šut u okvir gola, poput onog protiv Mančester junajteda na Old Trafordu u grupnoj fazi Lige Evrope 2019. godine.

Međutim, ni to nije za poređenje sa onim što se dogodilo u subotu uveče kada je u Humskoj gostovao TSC.

Poražavajuće i mučno su izgledali napadi Partizana, te se činilo da izabranici Ilije Stolice gol ne bi postigli i da se meč igrao još dodatnih 90 minuta.

Republika

Foto: Starsport

Ilija Stolica

Jasno je da je Stolici potrebno vreme kako bi od Partizana napravio ono što on želi, ali pitanje je koliko će, i da li će, to vreme i dobiti.

Priliku za iskupljenje imaće već u petak protiv Novog Pazara, a trijumf crno-belih bi bar na kratko skinuo teret sa leđa novog trenera srpskog velikana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading