Lazetić bez dlake na jeziku: Kao da je KRAJ SVETA, a tek počelo!

Autor:

Sport

23.07.2022

23:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener TSC-a, i nekadašnji fudbaler Partizana o remiju njegovih izabranika sa crno-belima na stadionu u Humskoj ulici.

Lazetić bez dlake na jeziku: Kao da je KRAJ SVETA, a tek počelo!

Foto: Starsport

Žarko Lazetić

Fudbaleri TSC-a iz Bačke Topole napravili su iznenađenje u trećem kolu Mozzart Superlige Srbije pošto su na stadionu u Humskoj ulici odigrali 0:0 sa Partizanom.

Zadovoljan je bio Žarko Lazetić, trener gostiju, ali je istakao da mu je žao što će dobra igra njegovih izabranika ostati u senci neuspeha crno-belih.

- Velika je stvar za nas uzeti bod na stadionu Partizana. Čestitam svim akterima utakmice osim nekima koji su izgubili kontrolu i onda je utakmica otišla u nekom smeru u kojem ne treba da bude. Nažalost, sada će svi pričati o tome da je Partizan kiksnuo, da je titula gotova, a možda treba da se razgovara o fenomenalnoj utakmici TSC-a, gde je bilo svega, mi imali svoje šanse, Partizan svoje... Velika je tenzija, igrači su kao da je kraj sveta, a tek je počelo - istakao je Lazetić, ne želeći da precizira na koga konkretno misli kada govori o gubitku kontole jer bi, kako je rekao, u tom slučaju bio kažnjen.

Republika

Foto: Starsport

Žarko Lazetić

Kao bivšem fudbaleru "parnog valjka", Lazetiću smeta kada se takve stvari apostrofiraju uoči ili posle mečeva.

- Nadam se da će prestati da se priča ko je čiji i ko je za šta. Ja Partizanu želim sve najbolje, ali ja mi smo TSC, naš predsednik je bio ovde u upravi, ali mi igramo svaku utakmicu ovako, ne izlazimo sa mladima, ne odmaramo golmane i stavljamo klince, već igramo fudbal i pokušavamo da pobedimo. Kome god to smeta i kome to ne odgovara, to je veliki problem za nas sve zajedno ovde - zaključio je trener TSC.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading