STOLICA POSLE NOVOG KIKSA: Trener Partizana OTVORENO O SVEMU!

Autor:

Sport

23.07.2022

22:44 >> 22:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Partizana smatra da je potrebno vreme da bi se kockice koje je krenuo da sklapa složile kako treba.

STOLICA POSLE NOVOG KIKSA: Trener Partizana OTVORENO O SVEMU!

Foto: Starsport

Ilija Stolica

Fudbaleri Partizana kiksnuli su drugi put u tri kola Mozzart Superlige Srbije, pošto su u prvom meču kod kuće u novoj sezoni remizirali 0:0 sa TSC-om iz Bačke Topole.

Utiske posle utakmice izneo je Ilija Stolica, trener crno-belih.

- Falio nam je gol naravno, čim se završi bez golova jasno je da nismo bili dovoljno efikasni. Žao mi je, mislim da smo odigrali dobru utakmicu, daleko bolje od onoga što je bilo u Nišu i jasno je da se ekipa podiže u tom segmentu, naravno sad je trebalo da nas nagradi golom. Šta da vam kažem, kad se ne postigne gol ovako se završi - bile su prve reči Stolice posle utakmice.

Republika

Foto: Starsport

Ilija Stolica

Rikardo Gomeš je ponovo podbacio, kao da ga "nema" na terenu od starta sezone.

- Dobro, ne može teret da padne na jednog igrača, Rikardo je imao specifičan pripreman period, nije učestvovao u kompletnom trenažnom procesu, bio je dugo povređen i on negde traži sebe. Ima nekoliko zdravstvenih problema, međutim to je što je. On je dobro čuvan, svi sad dobro znaju njegove kvalitete i logično je da treba da očekuje pomoć drugih igrača sa strane.

Republika

Foto: Starsport

Rikado Gomeš

Na pitanje da li ova dva remija znače da treba više vremena da se sve uigra ili da su potrebna pojačanja, Stolica je rekao:

- Mislim da je stvarno potrebno još malo vremena. Znam da se kod nas uvek traže instant stvari, na brzinu, međutim potrebno je vreme. Novi trener, novi igrači, mnogo novih igrača, otišlo je mnogo igrača i jednostavno, bez obzira na sve, na prtiske koji postoje u ovakvom klubu, mora da postoji taj proces koji moramo da ispoštujemo. Mislim da smo na dobrom putu sa ovom igrom, žao mi je što nas rezultat danas nije nagradio kao i svima nama, ali moramo dalje - zaključio je Stolica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading