NAJNOVIJA VEST IZ HUMSKE: Stolica pred OTKAZOM u Partizanu!

Autor:

Sport

24.07.2022

09:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rešava se sudbina stratega koji je na očajan način započeo svoj mandat na klupi crno-belih.

NAJNOVIJA VEST IZ HUMSKE: Stolica pred OTKAZOM u Partizanu!

Foto: Starsport

Ilija Stolica

Partizan se suočava sa košmarnim startom sezone, a ceh loših rezultata, po svemu sudeći, platiće trener Ilija Stolica.

Crno-beli su u subotu veče drugi put u nizu kiksnuli u okviru Superlige Srbije, a branilac titule Crvena zvezda već u julu može da se odlepi na komotnih "plus 4". Nakon što je TSC odoleo Parnom valjku (0:0), uprava Partizana zakazala je hitan sastanak na kome će biti razmatrana sudbina šefa struke.

Kako piše "Žurnal", nezadovoljstvo je ogromno, kako među navijačima, tako i među članovima rukovodstva, a Stolica se već nalazi pred otkazom, iako je preuzeo ekipu pre samo mesec i po dana.

Republika

Foto: Starsport

U Humskoj se poteže odgovornost Stolice

Podsetimo da je viceprvak naše zemlje jedinu pobedu u novoj sezoni zabeležio u Ivanjici nad Javorom (4:0), da bi potom usledili remiji sa "meraklijama" i Topolcima.

Crno-beli naredni meč igraju u petak na stadionu Kraj Jošanice, a da li će na put u Novi Pazar sa Stolicom na klupi biće poznato u najskorijem roku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (5)

Loading
Ratko

24.07.2022 16:06

Stolica nije ni najmanje kriv , uorava je klosarska od prwpotentnog ilijeva pa da ne nabrajam, odu ti 10 igraca prodas mlade igrace pokupis silne evre za njih pa iz spanije stigne ogromna suma para a ti dovedes igrace koji su preko 30 godina naravno jer ne platis ninjedan tramsfer, pare strpas u dzep a ti Partizane pljuj po treneru, e zato ih treba postroiti, g motka pa po ledjima

Zoran

24.07.2022 19:51

Dovode Nikolica...Provereno...za dan dva Hoklica je bez posla...

branko1

24.07.2022 20:55

Sledeci da bude bar "fotelja",da bi Vizura i kom bili "pokriveni"

Sto lica

25.07.2022 07:33

Stolici se već posle 3 kola drma fotelja a realno nije bilo dovoljno vremena da se ekipa uigra i da se navikne na novu taktiku.