MAJKA PSIHOPATA ostavila BEBU 6 dana u STANU zbog DEČKA! DETE UMRLO OD GLADI!

Autor:

Svet

24.07.2022

09:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka je ostavila devojčicu staru 16 meseci samu u stanu u Milanu na 6 dana, nakon čega je dete umrlo od gladi, kako tvrdi ondašnja policija.

MAJKA PSIHOPATA ostavila BEBU 6 dana u STANU zbog DEČKA! DETE UMRLO OD GLADI!

Foto: Photo by Meghan Holmes on Unsplash

Devojčica stara svega 16 meseci, preminula je u svom domu u Milanu, nakon što ju je majka ostavila samu šest dana i otišla kod dečka u Bergamo.

Mala Dijana najverovatnije je preminula od gladi, a majka prilikom saslušanja u policiji nije nijednog trenutka pokazivala da se kaje.

Foto: pixabay.com

Majka i dete

Alesija Piferi (36) je, kako je ustanovljeno, prošlog četvrtka ostavila dete samo kod kuće samo sa flašicom mleka, svesna da će dete verovatno na kraju umreti.

Devojčica je pronađena u improvizovanom krevetiću bez znakova života. Prizor je bio toliko traumatičan da su čak i inspektori bili potreseni do srži.

Tokom saslušanja Alesija je ostala mirna, nijednog trenutka nije izgubila kontrolu, niti je plakala. Štaviše, pokazala je da je svesna svog postupka, kao i da je bila svesna pogubnih posledica po dete.

- Znala sam da će to da joj se desi - rekla je majka tokom saslušanja.

Izvori za Il Messađero tvrde da majka nije bila pod uticajem narkotika, niti išta slično u trenutku kada je odlučila da ostavi dete bez nadzora.

Foto: Ilustracija: Pixabay

Majka i dete

Čini se da je sve ovo uradila svesno, jer, kako se sumnja od početka nije ni želela da rodi Dijanu. Prema navodima italijanskih medija, dete je začeto u tajnoj vezi. Komšije tvrde da se Alesija nikad nije igrala sa Dijanom, niti je izvodila u šetnju ili park.

Alesija je navodno u policiji rekla da je pre sedam dana okupala, presvukla dete i ostavila joj flašicu sa mlekom pored kreveca.

Nakon toga je otišla u Lefe, na području Bergama, kako bi provela vreme sa sadašnjim dečkom. Njemu je rekla da je devojčica na moru sa njenom sestrom.

U jednom trenutku su ona i njen partner došli u Milano, jer je on imao neke poslovne obaveze, ali Alesija nijednog trenutka nije otišla do stana da proveri devojčicu.

Foto: Shutterstock

Hapšenje/Ilustracija

Deluje da se majka od starta ponašala kao da mala Dijana ne postoji u njenom životu, jer, kako je rekla pred tužiocem, u početku nije ni bila svesna da je trudna, a takođe se i porodila kod kuće, bez da je njena porodica znala za to.

Otkriveno je i da je ranije devojčicu ostavljala samu, uglavnom tokom vikenda. Dete bi svaki put preživelo, međutim, mala Dijana je sada provela šest dana bez vode i hrane i za nju nije bilo spasa. Alesija je devojčicu pronašla mrtvu i uz pomoć komšinice, gorko plačući u tim trenucima, pozvala je pomoć.

U blizini improvizovanog kreveca stajala je poluprazna bočica mleka, ali i poluprazna flašica snažnog sredstva za smirenje. Kako na detetu nisu uočeni znakovi nasilja, sumnja se da je u mleko bilo sipano sredstvo za smirenje i da je devojčica “zaspala”. Obdukcija će otkriti tačan uzrok smrti.

Komšije kažu da nijednog trenutka nisu čuli plač deteta. Svi su u šoku i od juče kače bele balone na ulazu u zgradu gde je devojčica živela, prenosi Objektiv. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading