Stolica posle kiksa u Nišu: Važno je da što pre...

Autor:

Sport

15.07.2022

21:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Partizana nezadovoljan nakon remija sa Radničkim.

Stolica posle kiksa u Nišu: Važno je da što pre...

Foto: FK Partizan/Miroslav Todorović

Ilija Stolica

Fudbaleri Partizana kiksnuli su u drugom kolu Superlige Srbije, pošto su dva boda prosuli na "Čairu".

Posle remija u Nišu je svoje utiske izneo šef struke crno-belih Ilija Stolica.

Ne možemo mi nikada biti zadovoljni bodom. Situacija je od početka izmakla kontroli, pokušali smo da smirimo dešavanja, ali razni faktori su uticali. Što se nekih promena tiče, to su stvari taktičke prirode, o kojima sad ne vredi raspravljati - rekao je strateg "Parnog valjka".

Republika

Foto: Starsport

Ilija Stolica

Potom je upitan i da li je želeo da u crno-belom dresu vidi Stefana Mitrovića, koji će po svemu sudeći zaigrati na drugoj strani Topčiderskog brda, za Crvenu zvezdu.

- Nisam, ali ovo nije momenat da se priča o igračima posle utakmice, važno je da što pre analiziramo meč. Ne prija nam ovo, želeli smo da pobedimo - dodao je Stolica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (3)

Loading
Leon

16.07.2022 06:06

Opušteno, tek će da vad praše. To što ste vi želeli je jedno a vaše mogućnosti su drugo. Kao i godinama u nazad, trećerazredna ekipa. Svi vi treneri trošite svobe ime ni za šta. Partizaan se ne menja, Vučelić, Vazura, Ilijev. Možda ćete nekad i uzeti titulu ali saf godinama niste ni blizu.

FRANKO

17.07.2022 09:38

Ilijev odlazi ti i tvoje bombe

Armija PRAVIH bez

17.07.2022 10:54

SIKTER bre filozofu potrcko ,,uprave". Napolje svi OJADISTE Nas PARTIZAN NESPOSOBNI A GURATE SE U FOTELJE. Slavicemo kad VAS PROTERAMO BAGRO lopovska. Jeb* vas CUMIC. Gde su prava POJACANJA. Sta je ovo ,VASAR !