Stolica morao da reaguje posle kiksa na "Čairu": Partizan dovodi napadača crveno-belih, u Humskoj ga ŽELE godinama!

Autor:

Sport

17.07.2022

09:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Parni valjak pojačanje pronašao u Grčkoj.

Stolica morao da reaguje posle kiksa na "Čairu": Partizan dovodi napadača crveno-belih, u Humskoj ga ŽELE godinama!

Foto: Starsport

Trener Partizana Ilija Stolica

Krilni napadač Olimpijakosa Nikola Čumić nalazi se na meti Partizana, saznaje "Telegraf".

Ovaj 23-godišnjak je već obavio razgovor sa trenerom crno-belih Ilijom Stolicom, sa kojim je već uspešno sarađivao u mladoj reprezentaciji Srbije.

Čumić je minulu sezonu proveo na pozajmici u Švajcarskoj, ali Lucern nije želeo da otkupi njegov ugovor za dva miliona evra, te se Srbin vratio u Atinu. Saradnja sa klubom iz Pireja ga veže do leta 2024. godine, pa bi Parni valjak ofanzivca najpre doveo na pozajmicu, sa pravom otkupa narednog leta.

Podsetimo, Partizan je Čumića hteo i pre dve godine, ali su tada Grci "zacepili" cenu, pa se u Humskoj nadaju da će sada ishod pregovora biti drugačiji.

Čumić se igrački afirmisao u opremi niškog Radničkog, branio je boje Slobode i Metalca, dok je 12 meseci igrao za Sporting Hihon, koji takođe nije želeo trajno da ga dovede u svoje redove. Da li će sreću pronaći u Humskoj, videćemo do kraja letnje pijace...

Partizan je u petak prokockao dva boda na "Čairu", remijem sa Radničkim (3:3), što je sigurno uticalo na odluku da se ponovo otvori priča oko novajlija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (5)

Loading
Pravi Navijaci I MOTKE

17.07.2022 10:50

CUMIC NIJE NIKAKVI POJACANJE. ,,UPRAVI" VI SE SPRDATE SA NAMA, NAVIJACA ! MARS BRE SVI U PI . MAT . TIM NAM JE NIKAKAV. BICE NERESENIH KOLIKO HOCETE. RADITE PI DIREKTIVI. CUJ CUMIC POJACANJE. 10 CUMICA NAS NE BI SPASILI. SIKTER

Pravi Navijaci hoce titulu

17.07.2022 11:01

ILIJA TO NIJE NIKAKVO POJACANJE. VI SE STVARNO SPRDATE SA KLUB ! NAPOLJE BRE NESPOSOBNI LJUDI ! SKRIPI U SVE LINIJE TIMA. FALE 4-5 DOBRA POJACANJA. AKO NEMA PARA RECITE I NAPUSTITE KLUB. KOGA VI LAZETE KOGA MULJATE. DOSTA STE KRALI VREME. JEB* VAS SADIK. ZAPALICEMO LOZE BAGRO !

NAPUSTITE FOTELJE HITNO

17.07.2022 11:05

Cuj CUMIC POJACANJE. Njega nece ni SABACKA MACVA. Koje crni POJACANJE. Takvih nam je ceo SASTAV. Nemamo boljih. Napolje. CUMIC POJACANJE vi Nas zajeb*vate .

Koji Jadnici nam klub vode

17.07.2022 11:07

ILIJA I TEBE JE KILAVA UPRAVA STAVILA U SKUT. SAD CUTI POTRCKO !