Hit reakcije Ilije Stolice tokom meča Partizan - Fenerbahče! (VIDEO)

Autor:

Sport

02.07.2022

18:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pokazao i da je sujeveran.

Hit reakcije Ilije Stolice tokom meča Partizan - Fenerbahče! (VIDEO)

Foto: FK Partizan/Miroslav Todorović

Ilija Stolica

Fudbaleri Partizana su porazom od Fenerbahčea završili pripreme pred novu sezonu.

Na tribinama stadiona u Gracu bio je naš izveštač koji je tokom svih 90 minuta na oku imao novog stratega Parnog valjka Iliju Stolicu.

Naš novinar je tokom celog meča budno pratio šefa stručnog štaba crno-belih, a rezime Stoličinih reakcija za vreme utakmice možete pogledati u sledećem video snimku.

Pripreme u Sloveniji i ova utakmica u Austriji jasno su pokazale da Stolica maltene svih 90 minuta svakog meča provodi kraj aut linije i uopšte ne seda na klupu. Ipak, reklo bi se i da je neuporedivo manje temperamentan od svog prethodnika Aleksandra Stanojevića, iako često bodri svoje pulene, to radi na dosta drugačiji način.

Takođe, jednu zanimljivost je uočio naš novinar tokom priprema, a to je da kod svakog prekida Stolica i njegov pomoćnik zamene mesta na kojima se nalaze u trenutku kada se on izvodi, što je verovatno neko sujeverje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading