NOVI NAPAD HRVATSKIH MEDIJA NA VUČIĆA: Sumanuto pokušavanje uvlačenja Srbije u rusko-ukrajinski rat (FOTO)

Autor:

Vesti

02.07.2022

18:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako Srbija nema nikakvih dodirnih tačaka sa pomenutim ratom i ne meša se ni u šta, opet je postala meta napada

NOVI NAPAD HRVATSKIH MEDIJA NA VUČIĆA: Sumanuto pokušavanje uvlačenja Srbije u rusko-ukrajinski rat (FOTO)

Foto: Tanjug/TARA RADOVANOVIC

Hrvati ne posustaju u svojim namerama. Svakodnevno napadaju predsednika Aleksandra Vučića i sumanuto pokušavaju da uvuku Srbiju u rusko-ukrajinski rat.

Iako Srbija nema nikakvih dodirnih tačaka sa pomenutim ratom i ne meša se ni u šta, opet je postala meta napada komšija.

Naime, ovaj put na hrvatskom listu Večernji.hr je objavljen je sraman tekst sa naslovom "Proglašavanjem Rusije izravnom pretnjom Evropi i Zapadu menja se i status Putinove saveznice Srbije".

Podnaslov ovog teksta glasio je "Javnost u Srbiji većinski se solidarisirala s ruskom agresijom, a ne Ukrajinom, žrtvom te agresije", a glavna fotografija u tekstu bila je predsednik Vučić sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom. 

Foto: Printscreen/Večernji list

Večernji list o Srbiji

 

Ovo je jasan pokazatelj da Hrvati koriste medijsku manipulaciju kako bi naštetili Srbima i namerno je uvukli u rat sa kojim nema nikakve veze i nikakvih dodirnih tačaka.

Izgleda da je razlog za ovakve napade komšijskih medija upravo to što je njima predsednik Vučić oličenje jake i stabilne Srbije, a to rade upravo kako bi slomili našu zemlju.

Ovo je takođe dokaz da je napad na predsednika godinama unazad bio zapravo udar na Srbiju i njen mir i njenu stabilnost.

Predsednik Vučić je jasno istakao više puta da Srbija poštuje teritorijalni integritet Ukrajine i da i Ukrajinu i Rusiju smatra svojim prijateljskim zemljama.

– Srbija žali zbog svega što se dešava na istoku Evrope. Srbija smatra Ukrajinu i Rusiju svojim prijateljskim i bratskim zemljama – rekao je predsednik na početku rata, čega se i dan-danas pridržava i dodao:

– Poštujamo teritorijalni integritet suverenih država i kao što se Srbija zalaže za očuvanje svojih granica, zalaže se i za poštovanje svih drugih međunarodno prizantih država. Srbija pruža punu podršku očuvanju teritorijalnog integriteta Ukrajine –  zaključio je tada Vučić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Nenad

02.07.2022 20:59

Hrvatima izgleda smeta naš uspeh i naše napredovanje .Hrvatska ne može da podnese i da se pomiri sa činjenicom da Srbija ima veći ekonomski rast od njih i da se brže razvija i raste.