Partizan poražen od Fenera: Generalka u znaku strahovitog kiksa Stevanovića! (VIDEO)

Autor:

Sport

02.07.2022

18:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli na neslavan način završili pripreme.

Partizan poražen od Fenera: Generalka u znaku strahovitog kiksa Stevanovića! (VIDEO)

Foto: FK Partizan/Miroslav Todorović

Nemanja Stevanović protiv Fenerbahčea

Fudbaleri Partizana doživeli su poraz u generalnoj probi pred početak nove sezone. Crno-beli su poslednji meč na pripremama igrali u austrijskom Gracu, a rival koji ih je pobedio bio je Fenerbahče.

Vicešampion Turske je viceprvaka Srbije savladao rezultatom 1:0.

Prvi gol na meču postigao je Ener Valensija već u drugom minutu susreta. Bivši as Vest Hema i Evertona je iskoristio ogroman kiks Nemanje Stevanovića koji je oklevao sa ispucavanjem lopte, tako što ga je izblokirao i potom pogodio praznu mrežu.

Prvu šansu crno-beli su imali pet minuta kasnije kada je Natho oprobao šut sa distance, ali nije uspeo da zatrese mrežu.

Posle toga je do kraja prvog dela zanimljivo bilo samo pred golom Parnog valjka, ali je u dve situacije Stevanović odlično reagovao i donekle se iskupio za kiks sa početka meča.

Na samom startu drugog poluvremena je Andrade propustio najbolju šansu za Partizan, kada je iz odlične pozicije poslao loptu pored gola.

Dosta sreće je u 58. minutu imao crno-beli tim, pošto je lopta prohujala pored stative nakon opasnog udarca Linkolna.

Poslednju priliku da dođe do izjednačenja Partizan je imao u 80. minutu kada je šutirao mladi Mihajlo Petković, ali neprecizno.

Izabranici Ilije Stolice su meč započeli u sledećem sastavu: Stevanović - Filipović, Marković, Šehovic, Urošević - Fejsa, Andrade - Menig, Natho, Holender - Rikardo.

U nastavku su šansu dobili još Popović, Saničanin, Petković, Lutovac, Stašević, Baždar, Živković i Terzić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading