Tole uputio oštre kritike: Uprava da NAPUSTI klub, strpljenju je kraj! (FOTO)

Autor: VLADIMIR ZOGOVIĆ

Sport

25.07.2022

04:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ako već ne mogu da vrate klub na staze stare slave, bilo bi moralo i pošteno da Partizan prepuste nekome ko to ume, poručuje Tomislav Karadžić

Tole uputio oštre kritike: Uprava da NAPUSTI klub, strpljenju je kraj! (FOTO)

Foto: Starsport

Tomislav Karadžić

Tomislav Karadžić, bivši predsednik Partizana i Fudbalskog saveza Srbije, teško je podneo posrtanje crno-belih na startu nove sezone u Mozzart Superligi Srbije, pa stoga apeluje na rukovodioce iz Humske da hitno učine nešto za spas njegovog voljenog kluba.

Popularni Tole je tokom mandata u Partizanu stekao ogroman kredibilitet kod navijača pošto su crno-beli u tom periodu bili daleko uspešniji nego danas, kada večiti rival Crvena zvezda preti da i šestu godinu zaredom osvoji državni šampionat.

Republika

Foto: Starsport

Tomislav Karadžić

ISTIČE VREME

Iako se sezona nije ni zahuktala, "parni valjak" pod vođstvom novog trenera Ilije Stolice prosuo je već četiri boda nakon tri odigrana kola Superlige, pa Karadžić u razgovoru za Republika.rs nije krio nezadovoljstvo.

- Potpuno sam razočaran, baš ne valja - kaže poznati fudbalski radnik za naš list i nastavlja u oštrijem tonu:

Republika

Foto: Starsport

Razočarali - Kapiten Saša Zdjelar i saigrači

- Ne znam šta je uzrok i ko su krivci, to treba da kažu ljudi koji sada vode klub, ali ovo baš nije dobro. Kriza predugo traje, strpljenju se bliži kraj. Sadašnje rukovodstvo treba da sagleda stanje u kom se klub nalazi i ako već ne mogu da ga vrate na staze stare slave bilo bi moralo i pošteno, dok je još vreme, da prepuste vođenje Partizana onima koji to mogu.

Republika

Foto: Starsport

Na meti kritika - Vučević, Vazura i Iliev

UGROŽENO DRUGO MESTO

Imao je i poruku za odgovorne u Humskoj 1.

- Hitno treba učiniti nešto. Krajnje je vreme za spas Partizana! Šta dalje? Postoje klupski organi koji će da odluče. Nezadovoljstvo navijača je opravdano. Svima nama kojima je Partizan u srcu ova situacija teško pada. Ja nisam jedan od onih koji bi odmah da ruše klub i upravu, ja sam za to da se pronađu rešenja, ali je očigledno da nam sada baš teško ide. Ako ovako nastave da igraju, Partizanu je, objektivno, ugroženo i drugo mesto u prvenstvu. Posle tri kola smo izgubili četiri boda, a tek dolaze važne utakmice u Evropi. Šta reći, start šampionata nimalo nije obećavajući - zabrinut je Tole.

Republika

Foto: Starsport

Iskazali stav - Grobari

Spekuliše se i o rastanku s trenerom Ilijom Stolicom, koji je kormilo "parnog valjka" preuzeo pre mesec i po dana.

- Nisam merodavan da komentarišem trenera, postoje stručni organi u klubu koji o tome odlučuju. Redovno pratim dešavanja i ono što je sigurno jeste da s ovakvom igrom teško možemo očekivati bolje dane u Partizanu. Možda treba da sačekamo još malo, možda je sve ovo slučajno i stvari u međuvremenu krenu nabolje. Utakmice koje dolaze otkriće pravo stanje u klubu - zaključio je Tomislav Karadžić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (2)

Loading
Rade-Škulj

25.07.2022 19:05

Upravu pod hitno raspusti zajedno sa trenerom i njegovom"stručnom ekipom".Dovesti nove ljude dok nije kasno i promeniti način igre klik-klak,to je "kurvinski" način,igrati napadački,razbijački.

Šok

02.08.2022 08:27

Odmh smeniti uprau.