DA LI JE PARTIZANOVA NULA TRULA? Stolica se ZAFRKAVAO sa "Grobarima" posle TSC-a, ovo nijednom treneru crno-belih ne bi PALO NA PAMET!

Autor:

Sport

24.07.2022

11:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne smiruju se strasti posle novog kiksa Parnog valjka.

DA LI JE PARTIZANOVA NULA TRULA? Stolica se ZAFRKAVAO sa "Grobarima" posle TSC-a, ovo nijednom treneru crno-belih ne bi PALO NA PAMET!

Foto: Starsport

Ilija Stolica tokom meča Partizan - TSC

Fudbaleri Partizana doživeli su bolan kiks protiv TSC-a u 3. kolu Mozzart Superlige Srbije, a crno-beli su već u julu mesecu po drugi put razočarali "Grobare". Ipak, takav sud ne deli trener kluba iz Humske Ilija Stolica, koji je, posle "nule" protiv Topolaca, izjavio da je njegov tim "na dobrom putu", kao i da je "zadovoljan igrom, osim realizacijom".

Falio nam je gol. Čim se završi 0:0, bez golova, jasno je da nismo bili efikasni. Žao mi je, mislim da smo odigrali bolje nego u Nišu i da se podižemo u tom segmentu. Šta da vam kažem, kad se ne postigne gol, ovako se završi - kazao je Stolica za "TV Arena", a tim rečima kao da je sipao "so na ranu" najvatrenijim pristalicama vicešampiona Srbije.

Partizan je odigrao izuzetno slabo u subotu uveče, a o jalovoj igri svedoči i podatak da je za 90 minuta uputio tek jedan udarac u okvir gola. U pojedinim trenucima susreta činilo se čak da je vojvođanski superligaš bliži celom plenu od beogradskog, pa se postavlja jasno pitanje - čime to Stolica može da bude zadovoljan?

Strateg crno-belih je javno zatražio još vremena, sa objašnjenjem da mesec i po dana rada nije dovoljno da zaživi njegov koncept igre u punom sjaju, ali, realno, Parni valjak ga nema jer šampionska titula već izmiče, dok su već početkom avgusta na programu ključni evropski mečevi u okviru kvalifikacija za Ligu Evrope (protiv Midtjilanda ili AEK Larnake). 

Mislim da je potrebno još malo vremena. Znam da se kod nas traže instant stvari, na brzinu, međutim, potrebno je vreme. Novi trener, novi igrači, mnogo novih stvari. Otišlo je mnogo igrača. Bez obzira na sve i pritisak očekivanja u ovom klubu, moramo da ispoštujemo jedan proces. Mislim da smo na dobrom putu sa ovom igrom. Žao mi je što nas rezultat nije nagradio, ali moramo dalje - dodao je sinoć Ilija Stolica.

Kikseva je uvek bilo i biće, fudbal je nepredvidiva igra, ali ovakvo izlaganje jednog trenera Partizana, posle prosutih bodova kod kuće, se ne pamti...

Crno-beli sledeći meč igraju u Novom Pazaru u petak, a videćemo da li će ih "kraj Jošanice" sa klupe predvoditi Stolica, ili neki drugi stručnjak. Prema pisanju "Žurnala", već mu se "drma Stolica"...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading